Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Marija Šerifović već pet godina je u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" , iako je pre nekoliko meseci poželela da napusti mesto žirija.

Marija je mentor nekoliko takmiačara, a među njima je i Valentina Kuzmanović, za koju pevačica navija da stigne do pobede u ovoj sezoni „Zvezda Granda“.

Naime, Šerifovićeva je na svom Instagramu objavila fotografiju ove kandidatkinje i uz to kratko napisala:

„U junu 2021. godine Valentina Kuzmanović nastupa u finalu. Bravo, bravo, bravo“, poručila je ona.

Foto: Instagarm/serifovic

Inače, Marija je jednom prilikom priznala da joj treba odmor od snimanja emisija „Zvezda Granda“, ali je očigledno odustala od te odluke.

„Još prošle godine sam rekla Saši Popoviću da mi treba pauza, pa mi je on objasnio da mu je ova sezona daleko važnija od svih do sada i zato sam ostala. Već za sljedeću godinu mislim da će biti problem. Nije to za mene više, pet godina sam tamo. Želim da se i ja odmorim od snimanja i emisija, a i da me gledaoci i publika malo požele. Ne mogu više da sjedim satima i slušam mnogo netalentovanih ljudi, pa da onda tražimo najbolje… Što je mnogo mnogo je“, rekla je Marija prošle godine.

Podsetimo finale „Zvezda Granda“, održano je 20. juna 2019. godine, a pobednica takmičenja bila je Džejla Ramović, koja je glasovima žirija i publika zauzela prvo mesto.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ