Marija Šerifović: „Ludika“ sam kada je reč o higijeni

Showbiz 20. maj 202019:47
Podeli:

Maja Nikolić, voditeljka i autorka emisije "Među nama" ugostila je danas pevačicu Mariju Šerifović, sa kojom je pričala o raznim temama, uključujući i njen koncert koji se dogodio neposredno pred početak vanrednog stanja, o lajvu sa Novakom Đokovićem na Instagramu, ali i o koronavirusu i merama predostrožnosti.

Marija je tom prilikom izjavila da veruje da opasnost od koronavirusa nije prošla, ali da joj je drago što mere popuštaju i što će konačno moći da vidi svoju porodicu.

PROČITAJTE JOŠ

„Nije prošlo, duboko verujem da nije. Duboko verujem da je počelo mnogo ranije nego što mislimo. Sada kada sam shvatila da sam ceo mesec februar bila u SAD na turneji, nije mi bilo svejedno. Međutim, raduje me popuštanje mera, ali ne zbog mogućnosti da putujem i slavim, nego da mogu da posetim članove porodice. Provela sam u Beogradu tri meseca u kontinuitetu poslednji put u srednjoj školi“, izjavila je ona za „Među nama“ i dodala:

„Vodim računa o sebi i svojoj porodici. Vodim računa o higijeni, mi smo inače u porodici ludi kada je higijena u pitanju.“

Emisiju “Među nama” sa Radom Đurić i Majom Nikolić možete gledati svakog radnog dana od 17 do 19 časova uživo na televiziji “Nova S.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar