Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Godinama se nagađa i postavlja pitanje da li su pošalice Jelene Karleuše i Marije Šerifović u "Zvezdama Granda" nameštene i da li njih dve u dogovoru "samo" prave šou zanimljivijim ili u njihovim šalama ima i istine. Poznato je da su njihove šale grube, a ponekad čak i uvredljive, što su pokazale i pred našim kamerama.

Ekipa portala Nova.rs uverila se da pevačice prvenstveno jedna drugu poštuju, ali i da su situacije na snimanju zaista spontane.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

 

PROČITAJTE JOŠ

One su pred našom kamerom u zajedničkom intervjuu otkrile da su presrećne što se ponovo druže u studiju na Košutnjaku nakon ukidanja vanrednog stanja koje je u Srbiji bilo uvedeno usled koronavirusa, a zbog smeha jedva su uspele da se koncentrišu na odgovore. Marija je u jednom trenutku pročitala Karleušinu poruku koju je nedavno dobila od nje, dok se Jelena požalila da s njom niko neće da se druži.

Nova.rs: Da li ste nedostajale jedna drugoj, koliko puta nedeljno ste se čule?

JK: Za tri meseca smo se čule tri-četiri puta.

Nova.rs: Samo?

PROČITAJTE JOŠ

JK: Da, ali to je moj rekord komunikacije i interakcije sa bilo kojom osobom.

Marija: Pošto je ona asocijalno đubre.

JK: Pa nisam baš asocijalna, autistična se to kaže.

Marija: Može i tako.

Ponovo su se u svom stilu grubo našalile pevačice, a šta su još jedna o drugoj rekle za naš portal saznaćete ako pogledate ceo video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare