Marija Šerifović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica se obratila pratiocima putem društvenih mreža.

Dobro je poznato da Marija Šerifović ima svoju armiju fanova, kako zbog dobrog glasa tako i zbog svoje svakodnevne komunikacije sa njima. Pevačica već neko vreme snima vlogove koje postavlja na svoj Jutjub kanal i na taj način komunicira sa svojim pratiocima, a danas se javila svojim fanovima sa lepim povodom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Oo, dobri ljudi, samo da vidim kako ste, šta ste, je l’ ste dobro i kako vi danas provodite vašu nedelju?“, rekla je Marija u videu, a zatim iznenadila svoju vernu armiju.

„Da li ste spremni za novi početak? Vraćam se!“, poručila je kratko i najavila da od ponedeljka kreće sa novim vlogovima.

Koliko je publika nestrpljiva da se ponovo smeje i uživa u Marijinim zanimljivim videima svedoči nekoliko stotina komentara koji su preplavili njen Instagram profil pre samo nekoliko dana kada je najavila lepe vesti.

„Napakooon, ovo se čekalo!“, „Drago nam je da si otkazala vlog penzije i da nastavljaš“, „Snimaj šta god jer si zanimljiva i duhovita“, „Radujem se tome“, samo su neki od komentara, a većina je izrazila želju da bi voleli da Marija snima što više vlogova sa mama Verom, iza kulisa „Zvezda Granda“ i interesantne situacije sa putovanja.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović o novoj sezoni Zvezda Granda

Komentari

Svi komentari (0)