Marija Šerifović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je otkrila da već godinama radi sa svojim psihoterapeutom.

Marija Šerifović ne krije da se obratila za pomoć terapeutu kako bi lakše „savladala“ život.

BONUS VIDEO:

„Svakodnevno radim na sebi zajedno s terapeutom već 20 godina! Borim se da nađem što adekvatnije načine da ‘savladavam’ život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju“, kaže Marija.

Iza sebe ima nekoliko veoma stesnih situacija.

„Retko mi dođe ‘žuta minuta’, to mi se možda pet puta desilo do sada u životu… To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da rešim, nekada ne… Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa“, dodaje Marija.

Šerifovićeva se našla u jeku skandala kada je objavljen snimak kako u naletu besa udara u auto.

„Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekog da udarim, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smejem, glasno se svađam, glasno volim… Ne umem drugačije“, kaže pevačica.

Marija Šerifović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Marija smatra da deci nije mesto na društvenim mrežama.

„Ne podržavam društvene mreže! Da se pitam, deci ne bih dopustila da tamo imaju profile pre srednje škole. Ja još nisam majka, ali bih posavetovala roditelje da budu više prisutni u životima svoje dece“, kazala je pevačica.

Njena majka Verica, navikla je na njen karakter.

„Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i srećna sam što me je naučila da budem disciplinovana, da poštujem druge ljude i tuđe vreme“, završava priču Šerifovićeva.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović: Nikod od mojih dosadašnjih partnera nije bio vredan prikazivanja

Komentari

Svi komentari (0)