Marija Serifovic
Marija Šerifović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Marija Šerifović apelovala je na čitavu javnost, ali i svoje kolege, kako bi pronašli način da što pre sakupe novac i pomognu malom Bošku.

Pročitajte još:

U statusu koji je objavila na svom Tviteru je, između ostalog, pozvala kolege da se odreknu honorara od makar jednog nastupa, kako bi pomogli dečaku.

„Jel može neko nešto da uradi?! Da se neko organizuje? Da nešto smisli? Da postoji konkretna ideja! Da se kolege odreknu svojih honorara od makar jednog nastupa? Može li neko nešto da smisli?! Aman!“, zapitala se pevačica u svom tvitu, uz potresan snimak mališana iz bolničke postelje.

Inače, ovo nije prvi put da Marija pokazuje svoju humanost.

Prošlog decembra održala je humanitarni onlajn koncert, sa ciljem da sakupi dovoljno novca za lečenje male Minje Matić. Tada, nižući numere, Šerifovićeva je i u nekoliko navrata pozivala narod da šalje poruke naglašavajući koje sadržine treba da bude, a i „cena ulaznice” bila je – poslat SMS. Za oko tri sata, uspela je da izmami i više od 2.100.000 poruka.

Pročitajte još:

Boško je rođen 14. januara 2021. u Novom Sadu. Trudnoća i porođaj su protekli uredno. Kada je imao tri meseca, njegovi roditelji su primetili da je dosta mirniji nego što bi trebalo da bude u tom uzrastu. Iako je slaba pokretljivost bila prisutna od samog rođenja, ona je uvek bila pravdana time da se deca razlikuju – neka su živahnija, a neka mirnija. Prisećajući se Dušana, Boškovog brata, gledajući njegove video snimke, njihovi roditelji uočili su značajnu razliku koja je istog trenutka uključila alarm.

Bošku su sredstva potrebna za terapiju zolgensma, lečenje u inostranstvu, rehabilitacije, fizikalne i okupacione terapije, za laboratorijske analize, ortopedska pomagala, medicinske aparate kao i za putne troškove i smeštaj.

Da i Boško pobedi SMA! Budimo humani! Pomozimo Bošku!
Slanjem SMS poruke: Upišimo 1032 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1032 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001037970-33

Uplatom na devizni račun: 160600000103802950 IBAN: RS35160600000103802950 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Komentari

Svi komentari (0)