Foto: Instagram/milijeve_bebice_

Marko Milivojev Mili pre pola sata izbacio je novu pesmu pod nazivom ""Stracciatella", koju je izdao za muzičku produkciju "Two louder". Nakon višemesečne pauze zbog koronavirusa, reper se na velika vrata vratio na scenu i za kratko vreme zaradio brojne preglede na Jutjubu. Naime, tekst numere veoma je dvosmislen, a reklo bi se da u njoj opisuje neke važne životne događaje, između ostalog, i kada je imao problema sa zakonom.

PROČITAJTE JOŠ

Marko Milivojev Mili pre pola sata izbacio je novu pesmu pod nazivom „“Stracciatella“, koju je izdao za muzičku produkciju „Two louder“. Nakon višemesečne pauze zbog koronavirusa, reper se na velika vrata vratio na scenu i za kratko vreme zaradio brojne preglede na Jutjubu. Naime, tekst numere veoma je dvosmislen, a reklo bi se da u njoj opisuje neke važne životne događaje, između ostalog, i kada je imao problema sa zakonom.

„Bebo, slatka si ko stracciatella, sviđa mi se svaki deo tvog tela, znam da bolje od tebe nema, tebi ne smetaju moja krivična dela, u Beogradu više koke od kartela. Ej, ovaj grad je ko favela. Ej, a ti slatka si ko stracciatella, bebo, slatka si ko stracciatella, bebo…“, glasi refren, koji mnogi komentarišu na društvenim mrežama.

Spot je inače snimljen na Siciliji, a u njemu glavnu ulogu vrše upravo on i atraktivna plavuša. Mili je nije štedeo na ovom projektu jer smata da je dužan da publici predstavi nešto dobro, bez obzira na to što je muzičku industriju uhvatila kriza.

Foto: Instagram/miliofficialbebooo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.