Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Volim kafanu bez obzira na to što sam reper. Bukvalno slušam od Dorsa do Sinana, brate. Znači, samo da je kvalitetna muzika. Kad sam u kafani volim da čujem dobru narodnu pesmu i da se napijem, a uglavnom je to Sinan uz čije pesme lomim čaše. Volim njegovu baladu "Da se opet rodim". Ta pesma ima neko značenje u mom životu, koji nikada ne bih menjao, pa sve i da se opet rodim. Ne kajem se ni za šta što sam uradio, bez obzira na to da li je pogrešno ili ispravno. Ja sam danas ja", otkriva Marko Milivojev u ekskluzivnom video razgovoru za portal Nova.rs.

Beogradski reper Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, retko je viđen u javnosti, gotovo se i ne kreće na mestima gde ima previše ljudi. Zbog nekih loših stvari koje je radio u prošlosti, popularni pevač povukao se u sebe i dostupan je samo za svoju porodicu i najuži krug prijatelja i saradnika. S obzirom na to da je prošle godine oborio poslovni rekord i imao preko 100 održanih koncerata u Srbiji i inostranstvu, njega situacija sa koronavirusom finansijski nije toliko pogodila. Šta više, odmor od putovanja mu je savršeno legao, a s druge strane mu dao dovoljno vremena da se posveti studijskom radu. Tako je nedavno izdao pesmu „Stracciatella“ za muzičku produkciju „Two louder“ koja je već mesec dana u samom vrhu na trending listi, zbog čega je Mili ponosan.

Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U ekskluzivnom intervjuu za portal Nova.rs Marko po prvi put otkriva stvari iz svog privatnog i poslovnog života, između ostalog, kakvo značenje imaju njegove brojne tetovaže na telu, kakav je prema devojkama, kako komentariše hapšenje zbog droge svog prijatelja Stefana Đurića Raste, šta radi u kafani kada se napije, i još dosta toga.

PROČITAJTE JOŠ

„Radim puno, a i gledam ko može da dođe do mene, a ko ne. Vi ste uspeli, to je bitno (smeh). Jedva sam uspeo da iskombinujem sve sa pesmom. Nije problem u plaćanju već u lokaciji za snimanje spota. Veliki je problem što nije moglo da se putuje jer volim da je sve cakum-pakum i uvek gledam da budem originalan u novim stvarima. Dosadno mi je da snimam bilo gde ovde. Ne sad da ne volim svoju zemlju i svoj grad, nego je sve već viđeno. Čekao sam kraj leta. Pustio sam ove malo da se spr*aju i izbacuju gluposti, i onda bam u glavu. Većina njih izbacuje gluposti. Mogu da imenujem ko ih ne izbacuje. Brate, znaš li da je to njima reklama ako bih izgovorio imena. Računaj sve osim mojih drugara Raste, Surila, Rimskog, Korone i to je to. Sve osim njih je sra*e. Što se tiče pesme „Žena od sultana“ strava je, a i devojka je ubola pesmu. To je neka druga vrsta muzike. Ja gledam da su umetnici ljudi koji sve stvaraju svoje. U drugim zemljama je umetnik nešto sve drugo nego što je ovde. Nije umetnik ako nešto kupiš i ti si sad, kao, neko. Mislim, sve je to lepo i želim svima sve najbolje, ali ne može da se nazivaš pravim umetnikom ako nemaš veze i dodirnih tačaka sa svojom pesmom osim što si je kupio i platio. Ja cenim pravu umetnost, stvaralaštvo i pesnika“, rekao je reper.

Mili ističe da voli da se opusti u kafani uz narodnjake, a najčešće lomi čaše uz pesme pokojnog legendarnog pevača Sinana Sakića.

Foto: Instagram/alen_sakic_

„Volim kafanu bez obzira na to što sam reper. Bukvalno slušam od Dorsa do Sinana, brate. Znači, samo da je kvalitetna muzika. Kad sam u kafani volim da čujem dobru narodnu pesmu i da se napijem, a uglavnom je to Sinan uz čije pesme lomim čaše. Volim njegovu baladu „Da se opet rodim“. Ta pesma ima neko značenje u mom životu, koji nikada ne bih menjao, pa sve i da se opet rodim. Ne kajem se ni za šta što sam uradio, bez obzira na to da li je pogrešno ili ispravno. Ja sam danas ja“, kazao je pevač.

Milivojev ističe da mu teško pada hapšenje zbog narkotika njegovog prijatelja i saradnika Stefana Đurića Raste, zbog kojeg je danima neraspoložen.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Čuo sam i zbog toga sam malo neraspoložen. Ne malo nego malo više jer je to moj drug i moj brat. Šta da ti kažem, ne bih ništa da komentarišem, samo se nadam da će što pre da izađe i to je to“, rekao je Mili, a na pitanje da li su nekada „varili“ zajedno, on se zbunio.

„Ne“, tvrdi reper.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.