Mahir Mulalić: Profitirao sam od pobede u „Zvezdama Granda“

Showbiz 17. jul. 202109:18
Podeli:
Foto: Nova.rs

Pevaču iz Bosne i Hercegovine Mahiru Mulaliću pobeda u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" donela je mnoštvo novih stvari, pa mu je tako i promenila čitav tok života.

Nakon trijumfa u najgledanijem muzičkom šou programu, obaveze Mahira Mulalića više nisu kao pre. Naime, pored popularnosti i prepoznatljivosti, pobeda mu je donela mnogo posla u narednom periodu.

U razgovoru za Nova.rs Mahir je ispričao kako se nosi sa novim obavezama.

Mahir Mulalic, zvezde granda finale
Mahir Mulalić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Mnogo sam profitirao po pitanju svega, počevši od pevanja, ponašanja na sceni, profesionalizma… Ali ono što mi je najbitnije, dobio sam priliku da se ovim poslom, koji volim, bavim na ozbiljnijem nivou i da iz dana u dan upoznajem mnogo ljudi iz raznih sfera života“, rekao je pevač i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Nastupi se svakodnevno povećavaju hvala Bogu. Naredni period se družimo po mnogim gradovima u regionu. Neopisivo mi je drago da napokon počnem nastupati jer bina je moj drugi dom“, kazao je ovogodišnji pobednik.

On ističe da je poslednjih dana birao dve pesme koje će uskoro biti objavljene, te da se jedva odlučio jer ih je nekoliko imao u ponudi.

„Dve pesme su u pripremi. Prva pesma bi se uskoro mogla naći u etru, tako da, odbrojavamo do mog prvenca“, završava Mahir.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Bonus video

 

 

Komentari

Vaš komentar