Mahir Mulalić: Pokojna majka mi nije dala da odustanem

Showbiz 28. jun. 202114:26
Podeli:
zvezde granda finale
Mahir Mulalić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić, gostovao je u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorio o svojim utiscima o pobedi u pomenutom muzičkom takmičenju.

PROČITAJ JOŠ

Mahir Mulalić je sa svojim mentorom, Marijom Šerifović, sinoć bio u kafani, gde je slavio pobedu, iz koje je kako navodi, prvi otišao zbog zakazane emisije.

„Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji“, našalio se pobednik.

Ističe, da je pobedu priželjkivao, ali se nije nadao, jer je smatrao da je bila velika konkurencija.

„Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija“.

zvezde granda finale
Mahir Mulalić, Marija Šerifović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Svoju pobedu posvećuje majci, koja je nedavno preminula. Žali što nije sada tu, da sa njom podeli radost, jer mu je bila velika podrška.

„Majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobeda, nažalost ona nije više s nama… Voleo bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina. Poslala mi je poruku kada sam hteo od svega da odustanem. ‘Samo napred, je l’ šalješ Mariji snimke, jel si uzeo odelo za sledeći nastup?’. Sve vreme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu. Nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram“, rekao je Mahir.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar