Džoni Dep Foto:EPA-EFE/JIM WATSON

Popularni glumac dobio je tužbu protiv bivše supruge Amber Herd, te je dokazao da nije onakav kakvim ga je predstavila glumica.

Pored toga, Amber mora da plati Džoniju 15 miliona dolara, a kako je i ona dobila jednu tačku kontratužbe, glumac će joj platiti dva miliona.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom suđenja, koje je privuklo pažnju čitavog sveta, govorilo se o tome kako glumac troši novac.

Po tvrdnjama njegovog bivšeg finansijskog menadžera Džoela Mendela, Dep je od 1999. do 2016. godine zaradio čak 600 miliona dolara, ali je uz to bio veoma neodgovoran kada je novac u pitanju.

Kako je svojevremeno izneto u javnost, glumac je trošio novac na luksuzne vile, skupocene automobile, putovanja privatnim avionima, pa čak i ispucavanja pepela svog pokojnog prijatelja iz topa.

Mesečno je davao čak 100 hiljada dolara na lekara koji mu je pomagao sa zavisnostima. Pored toga, 10 hiljada dolara dnevno je trošio na osiguranje i 200 hiljada dolara mesečno za osoblje.

O Depovom trošenju saznalo se kada su Mendel i njegova bivša menadžerska firma podigli protivtužbu, nakon što ih je glumac tužio za loše upravljanje njegovim novcem.

Mendel je tada tvrdio da glumca njegov raskalašni život košta više od dva miliona dolara mesečno, te da je zato upao u finansijske probleme jer nije hteo da sluša njegove savete.

Dep je u to vreme platio više od 75 miliona dolara na kupovinu i održavanje svojih 14 kuća, uključujući i dvorac u Francuskoj, te grupu ostrva na Bahamima, kako se navodilo u tužbi.

Takođe, glumac je kupio jahtu za 18 miliona dolara i čak 45 luksuznih automobila, uključujući i skupocene vintidž modele „rols rojsa“.

Džoni je, kako se navodi, trošio i oko 30 hiljada dolara mesečno samo na vina koja je nabavljao iz celog sveta.

Još neke stvari na koje je slavni glumac potrošio veliki deo svoje zarade su kolekcija gitara, skupoceni nakit, antikviteti, umetnine, ali i na izdržavanje svoje porodice i najboljih prijatelja.

BONUS VIDEO: Luna Lu i Mihajlo Tešić: Kako je Džoni Dep pridobio podršku javnosti?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.