Foto: Promo NOVA S/Nova.rs

Folk pevač Aca Lukas dao je izjavu za režimski tabloid "Srpski telegraf", u kojoj je pretio smrću voditelju Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću, zbog toga što, kako ih lažno optužuje, pozivaju ljude na kršenje propisanih mera tokom pandemije.

Lukas je izjavio da će „Ivanovića i Kesića baciti kroz prozor sa desetog sprata ako se njegovoj majci nešto desi“, aludirajući na to da njegova majka gleda emisije popularnih voditelja.

PROČITAJTE JOŠ

„Otići ću kod debila Ivanovića i kretena Kesića da ih bacim kroz prozor sa desetog sprata ako mi se majci nešto desi jer ću ih lično smatrati odgovornim zato što pozivaju stare ljude da izađu na ulicu i da ne poštuju mere izolacije, koje ceo svet sledi. Samo budale se u ovom momentu prave pametne, a ja neću da mi majka umre zbog njih“, izjavio je pevač u svom stilu za pomenuti mediji.

Njegove optužbe i pretnje kroz režimske tabloide dolaze nakon poslednje emitovane epizode emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, u kojoj je emitovan jednoipominutni video koji povlači paralelu  upravo između lažnih pisanja državnih tabloida u kojima se navodi da je koronavirus zapravo „najsmešniji virus u istoriji“, te da je  „Covid-19 pevara veka“ kao i da je „kineska krv lek za koronu“ – ali i između Ivanove emisije koja je od samog početka pojavljivanja virusa u Srbiji, zajedno sa ostatkom United Grupe, apelovala na građane da ostanu u svojoj kući.

S obzirom na to da je folk pevač više puta javno priznao da svim srcem podržava vladajuću partiju SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ne bi čudilo da su njegove izjave upravo odgovor tabloida bliskih vlasti, na jučerašnji video emitovan u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.