Foto: Nova S

"Pre neki dan sam rekla, mi glumci koji igramo u pozorištu nikada nismo doživeli da ne stanemo na daske šest meseci. Sad ću da vidim da li ću umeti, da li se sećam (smeh)", rekla je, između ostaog, glumica u emisiji "Među nama" koja se emituje na TV Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi živimo tri života: javni, privatni i tajni. Nekada smo tajne čuvali u glavi, a danas u SIM kartici. Šta bi bilo kada bi SIM kartica mogla da govori?“, glasi tema predstave „Crna kutija“, koja će se nastaviti na velikoj sceni Beogradskog dramskog potorišta. Okupljeni da dočekaju pomračenje meseca, sedmoro prijatelja tokom večere razotkriva svoje najintimnije tajne i žudnje, tražeći izlaz iz igre istine mobilnim telefonima. Šta je istina, a šta tajna? Koliko dobro poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Jedna od junakinja ovog komada, Ljubinka Klarić, danas je u razgovoru sa voditeljkom Majom Nikolić, u emisiji „Među nama“ na Televiziji Nova S, objasnila celokupnu radnju predstave, a i koliko mobilni telefon može uticati na čoveka i njegove navike.

„Pre neki dan sam rekla, mi glumci koji igramo u pozorištu nikada nismo doživeli da ne stanemo na daske šest meseci. Sad ću da vidim da li ću umeti, da li se sećam (smeh). Predstava se tiče, ne tako običnih i uobičajenih stvari zbog kojih bi mobilni telefoni trebalo da se koriste. Dakle, u pitanju je intriga. Zapravo, svaki lik iz ove predstave ima neku tajnu, a kad živite s nekim tajnama, neko ko deli život sa vama, postaje jako nezgodna situacija. Toplo preporučujem da svojim partnerima nikada ne dirate telefone jer ko zna na šta možete da naiđete. Predstava se inače dosta naslanja na film, s tim što je ona malo više poetična. Igramo uživo i nema raskadriravanja. Mi dajemo i ono nešto pozadi šta se dešava s likovima i tajne se razotrivavaju. Ustvari je cela predstava šta bi bilo kad bi bilo i šta bi se zaista desilo“, ispričala je, između ostalog glumica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar