Foto: NOVA S

Pozorište je život i nije isključeno iz onoga što se dešava u životu. Maksimalno pazimo i nadamo se najboljem, rekao je Bogdan Bogdanović, glumac Narodnog pozorišta, odgovarajući u emisiji "Među nama" voditeljki Maji Nikolić da li je, s obzirom na igranje predstava pod preventivnim merama, poljubac među glumcima na sceni zamenilo mahanje.

Bogdanović, njegova koleginica Bojana Stefanović i direktorka Drame Narodnog pozorišta Molina Udovički Fotez govorili su danas u emisiji na kanalu Nova S o predstavi „Vasa Železnova“, prvoj premijeri Narodnog pozorišta od početka pandemije, o tome kako će gledaoci ulaziti u pozorište i gledati komade na sceni tako da svi budu bezbedni, načinu na koji se odvijaju probe, o predstavama na sceni nacionalnog teatra tokom jeseni…

– Navikli smo da imamo pauze tokom letnjeg raspusta, ali nikada na ovakav način. Ta ideja, taj bliski konakt između kolega i partnera, u jednom trenutku dok nismo shvatili da ćemo preko nekih stvari morati da pređemo, zaobiđemo, osećali smo se bespomoćno. Pitate se: „Kako ćemo igrati predstave u kojima se ljubavni parovi ljube“ – ispričala je, između ostalog, Bojana Stefanović.