Ljubavna priča Amber Herd i Džoni Depa: Krv, alkohol i droga

Showbiz 28. jul. 202016:13
Podeli:
Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno i uz iznošenje "prljavog veša", saga se već neko vreme povlači po sudovima. Amber Herd je optužila glumca za nasilje, a Džoni Dep je nju optužio da samo želi da izvuče novac od njega lažima i podmetanjima.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se sudski spor bliži svom kraju, „cure“ sve jeziviji detalji, a evidentno je da su celu priču i razvod glumačkog para obeležili droga, alkohol i krvavi obračuni, prenosi portal 24sata.hr.

Džoni je Amber optužio da se fotografisala sa lažnim povredama i pokrenula „lov na veštice“ kako bi ga ocrnila. Ona je pak svedočila kako je Dep umišljao njene afere, razgovarao s imaginarnom trećom osobom i pretio joj smrću.

Amber je priznala kako je jednom udarila Džonija samo kako bi odbranila svoju sestru koju je, tvrdi, pomahnitali glumac želeo da gurne niz stepenice. Herd je dodala i kako je glumac istu stvar jednom želeo da uradi Kejt Mos, piše Page Six.

Dep je deo optužbi prihvatio i izrazio žaljenje, a tek treba da vidi hoće li i kako ova mučna saga uticati na karijere glumačkog para. Džoni se na sudu sam prozvao „starim narkomanom“, koji mora da se promeni, a sud će tek utvrditi ko je u vezi i nekadašnjem braku bio žrtva manipulacije i nasilja.

Foto: EPA/ETTORE FERRARI

PROČITAJTE JOŠ

Glumčev advokatski tim Amber želi da prikaže kao manipulatorku i nasilnicu. Kako bi potvrdili tu tezu, na sudu su pokazali i fotografiju iz 2015, na kojoj je, tvrde, Amber u jednoj od žestokih svađa slomljenom flašom odsekla Džoniju deo prsta, te je on završio na hitnom ušivanju. Herd tvrdi da se Dep sam povredio u jednom od svojih pomahnitalih pohoda na koktelu alkohola i droga.

Herd se razvela od Džonija nakon godinu dana braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela „nepomirljive razlike“, a nasilje je, po njenim rečima, kulminiralo kad bi Džoni bio pod uticajem alkohola i droga. Tvrdi kako ju je udarao, a jednom ju je prilikom pogodio mobilnim telefonom u lice i naneo joj vidljive povrede.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar