Foto: EPA/GLENN HUNT

Drami između holivudskog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd čini se nema kraja. Nakon što ga je u nekoliko navrata Amber optužila za zlostavljanje, čemu je priložila i fotografije na kojima ima modrice po licu, u javnost je nedavno procurio audio snimak iz 2016. godine, u kome Amber priznaje kako je fizički napala sada već bivšeg supruga.

S obzirom na to da je suđenje još uvek u toku, danas je internet preplavio novi video u kojoj glavnu ulogu vodi Amberina neimenovana prijateljica. Ona je, naime, pozvala policiju tokom jednog od poslednjih okršaja bivših supružnika.

PROČITAJTE JOŠ

„Želim da prijavim porodično nasilje, brzo pošaljite nekoga“, poručila je ženska osoba, koja je na audio snimku želela da ostane anonimna.

Iako snimak ide u prilog Herdovoj, glumčev advokatski tim navodi da je ovaj snimak dokaz da je bivša supruga pokušala da „ocrni“ glumca i prevari predstavnike zakona.

Nekadašnji par se rastao u maju 2016. godine, nakon petnaest meseci braka. Rastali su se zbog navodnog porodičnog nasilja. Amber je tada izjavila da je nasilje kulminiralo i da joj je glumac razbio telefon u lice.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare