Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Kao što je dobro poznato, brak Džonija Depa i Amber Herd završio se neslavno i burno, a trenutno se sreću samo na sudu. Naime, Amber Herd je optužila Džonija Depa za nasilje, a on nju kako samo želi da izvuče novac od njega lažima i podmetanjima.

PROČITAJTE JOŠ

Kao dokaz svojim svedočenjima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografisane povrede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvezde, a na sudu je prikazano i nekoliko snimaka Depovog „ludila“. Njen advokatski tim smatra da je u dobroj poziciji, no Dep se ne da.

Iako su već ranije u medijima iznosili „prljav veš“ iz braka, supružnici su isto počeli da govore na sudu. Dep je optužio Amber kako je jednom prilikom učinila bizarnu stvar. Tvrdi kako je izvršila veliku nuždu na njihov bračni krevet nakon svađe u periodu njihove rastave.

Razlog njenog „olakšavanja“ je bio taj što je glumac navodno dva sata zakasnio na proslavu njenog rođendana. Posvađali su se, Dep je ljutito izjurio iz stana, a Herd je bila besna, pa mu je „servirala“ osvetu koja je rezultirala „porcijom“ izmeta na krevetu, koji je idućeg dana pronašla njihova kućna pomoćnica.

Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Iako glumac tvrdi da postoje „čvrsti dokazi koji pokazuju kako je Amber počinila taj incident“, Amber ipak tvrdi kako to nije njeno delo, te kako je za sve bio kriv njihov pas Boo, koji je za obavljanje nužde baš tada odlučio da odabere krevet slavnog para.

Podsetimo, Herd i Džoni su se razveli nakon godine dana braka i pet godina veze. Ona je zatražila je razvod u maju 2016, te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela „nepomirljive razlike“, a nasilje je, po njezinim rečima, kulminiralo kad joj je Džoni navodno bacio mobilni telefon u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare