Lista serija sa najglupljim zapletima

Showbiz 06. jun. 202021:30
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/ABC

Tokom proteklih meseci sastavljali smo liste najboljih i najpopularnijih TV serija i filmova kojima ste mogli da se prepustite tokom samoizolacije ili karantina. Sada su na red došle i neke manje popularne, ili možda čak i najgore serije svih vremena za koje fanovi tvrde da ih treba izbegavati.

Američki sajt „The Richest“ sastavio je listu deset najgorih televizijskih ostvarenja svih vremena koja su imala samo nekoliko epizoda, tek jednu i po sezonu – a dobile su katastrofalne ocene kritičara i većinske javnosti. Serije sa liste prenosimo u celosti.

PROČITAJTE JOŠ

Work It

Ova serija je bila toliki promašaj da je ukinuta posle samo dve epizode. Priča je pratila dva muškarca koji se oblače u žene kako bi lakše došli do posla. Mnogi kažu da je ova serija bila uvredljiva i da nije sadržala kvalitetan humor  i priču.

We Are Men

Slobodno možemo reći da je ovo muška verzija serije „Seks i grad“ koja je bila vrlo neuspešna. Priča je pratila 4 razvedena muškarca koji pokušavaju da uživaju u životu i da prevaziđu svakodnevne probleme. Iako je kreirana da ima komičan karakter, ona to nije bila.

Allen Gregory

Ovo je bio još jedna pokušaj da televizija FOX kreira animiranu seriju koja će biti rival Simpsonovima, Family Guy-u i South Park-u, međutim, taj pokušaj bio je neuspešan.Jedan od kratora serije bio je i poznati glumac Džona Hil koji se nije pronašao u svom novom poslu. Kreirana je samo pilot epizoda i ova serija nikada nije ugledala svetlost dana.

The Kennedys: After Camelot

Kreatori ove serije su bili toliko uvereni da će priča o Kenedijevima doneti veliki profit, jer je to američka porodica o kojoj svi govore. Međutim, uopšte nije bilo tako i ova serija nije doživela uspeh. Napravljeno je samo nekoliko epizoda i gledaoci koji su je gledali kažu da je ova serija „blagi užas“.

Rosewood

Iako je ova serija uspela da se izbori sa dve sezone, ona nije naišla na pozitivne kritike, a čak su i fanovi rekli da nisu zadovoljni radnjom, a ni likovima.

Dads

Ova serija je imala veoma dobru ideju i iza nje su stajali kreatori poput Seta Mekfarlena, ali pored svih pokušaja, serija nije uspela da zadovolji očekivanja publike. Kritičari kažu da je ova serija bila čist propast i da treba da se zaboravi njeno postojanje.

Charlie’s Angels

Serija „Čarlijevi Anđeli“ je savršeni dokaz želje da se zaradi novac na poznatim filmskim naslovima. Iako su svi mislili da će ovo biti serija prepuna akcije i avanture, to se nije ostvarilo, a nezanimljivi likovi su učinili da serija traje vrlo kratko i da dobije veoma loše kritike.

Dr. Ken

Ken Jeong je glumac koji je svoju slavu dostigao u filmovima „Mamurluk“. Zbog velike popularnosti on je odlučio da snimi TV seriju pod nazivom Dr.Ken koja će pratiti istinitu priču o njegovom životu kada je radio kao doktor. Iako je serija zamišljena da bude duhovita i emocionalna, ona to nije bila i dobila je vrlo loše kritike.

Damien

Ova serija je kreirana po uzoru na horor franšizu „The Omen“, ali nije ni približno ostvarila iste rezultate. Serija je pratila priču sina antihirsta koji mora da se pomiri sa tom činjenicom i da pronađe ralzog i način za normalnim životom i funkcionisanjem u društvu. iako je ideja za seriju bila dobra, ona nije realizovana na pravi način. Likovi su nezanimljivi, a priča nije bila dovoljno interesantna.

Saint George

Američki komedijaš, Džordž Lopez, poznat je po svojem humoru i gegovima, ali serija u kojoj je imao glavnu ulogu nije prošla baš najbolje. Posle emitovanja prve epizode, ova serija nije naišla na dobre kritike. Scenario je delovao nedovršeno i nije bio naročito smešan, pa je ova serija imala samo jednu sezonu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar