Lena Colak
Lena Čolak Foto:Promo

"Novu pesmu stalno slušam u kolima i jos mi nije dosadila, a to je znak da je nešto dobro, i da "vozi", kako mi mladi to volimo da kažemo", rekla je pevačica Lena Čolak, koja je danas objavila novi singl "Vodimo ljubav".

Pop pevačica Lena Čolak danas je objavila novu pesmu „Vodimo ljubav“ za muzičku produkciju „Two louder“, u koju se „zaljubila“ na prvo slušanje demo snimka. Nedugo posle objave numere na jutjub kanal, pevačicu su podržale brojne kolege, koje su spot šerovale na njihove društvene mreže, a među njima su Elma Sinanović, Monika Ivkić, Mile Kitić, Sandra Afrika i mnogi drugi.

PROČITAJTE JOŠ

Pored nove pesme, Čolakova je pojačala svoj menadžment i rešila je da se maksimalno preda svom poslu i konačno krene da nastupa po Srbiji i dijaspori.

Pred veliku promociju koju će sutra organizovati za medije, prijatelje i kolege, Lena je u razgovoru za Nova.rs otkrila svoje planove u narednom periodu, a ujedno se i osvrnula na realnost oko nje.

„Očekujem da će se ljudima dopasti pesma, jer ja ovu numeru obožavam već nekoliko meseci unazad, otkako smo napravili prvi demo snimak. Stalno je slušam u kolima, i jos mi nije dosadila, a to je znak da je nešto dobro, i da vozi, kako mi mladi to volimo da kažemo“, rekla je Lena i dodala da hit pevaču može povećati cenu nastupa.

„Hit svakako može izvođaču povećati cenu nastupa, zato svi i jure hitove. Ali, ja sam ovog puta jurila ono što se meni sviđa i što ja volim“, kazala je ona.

Lena Colak
Lena Čolak Foto:Promo

Nakon uspeha koji je doživela sa prethodnom pesmom „Majko“, Čolakova očekuje da će joj i ovaj novitet doneti popularnost, ali da se dosta razlikuju jedna od druhe.

„Ova pesma je ono što pustim u autu i skroz odlutam mislima. „Majko“ je skroz drugačija, to je himna majki koju sam posvetila svim majkama“, izjavila je pevačica, ali nije želela da komentariše da li se pevačima isplati izdavati albume u današnje vreme.

„Videćemo kad izdam album (smeh)“, završava Lena.

BONUS VIDEO: Monika Ivkić „ukrala“ slavu Darku Laziću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar