BUTEI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lejdi Gaga, osim što u novom filmu glumi slavnu Patriciju Regani, ponovo ljubuje sa zgodnim holivudskim glumcem. Reč je o Amerikancu Adamu Drajveru koji se proslavio ulogom u filmu "Marriage Story".

Gaga je osvojila srca publike glavnom ulogom u filmu „Zvezda je rođena“ 2018. godine, kada su američki mediji navodili da je u vezi sa Bredlijem Kuperom, režiserom i glavnim glumcem filma. Njih dvoje su negirali takva nagađanja, a Bredli je u jeku skandala prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk, s kojom ima i trogodišnju ćerku Leu.

PROČITAJTE JOŠ

Taj prekid dodatno je dao maha šuškanju o vezi Kupera i Gage, a iako nikad nije dokazana, brojna publika i dalje smatra kako su oni bili više od prijatelja.

I dok je od filma „Zviezda je rođena“ prošlo i više od dve godine, Gaga nije napustila svoju glumačku karijeru, te je ponovo odlučila da se oproba u filmu –  „House of Gucci“.

Ova drama ispričaće priču o životu i ubistvu Mauricija Gučija, direktora modnog brenda „Gucci“, i njegove supruge, Patricije Regani, koja je 1995. godine naručila suprugovo ubistvo.

Film se trenutno snima pod vođstvom direktora Ridlija Skota, a fotke sa snimanja koje kruže društvenim mrežama postale su glavna tema javnosti i medija.

Lejdi Gaga, osim što u novom filmu glumi slavnu Patriciju Regani, ponovo ljubuje sa zgodnim holivudskim glumcem. Reč je o Amerikancu Adamu Drajveru koji se proslavio ulogom u filmu „Marriage Story“.

Fotografije sa seta na kojima njih dvoje u duhu Gučijevih razmenjuju nežnosti, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Foto: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)