Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pop provokatorka Lejdi Gaga, fotografisana je ovih dana na ulicama Rima u neprepoznatljivom izdanju. Pored toga što je promenila boju kose, te je sada bruneta, Lejdi Gaga je u leopard haljini i salonkama prošetala ulicama glavnog grada Italije, gde trenutno snima svoj novi film "Gucci".

Glumiće Patriciju Regani, bivšu suprugu Maurizija Gučija, italijanskog modnog magnata, prvog čoveka brenda “Gucci”, koja je 18 godina provela u zatvoru jer je angažovala plaćenog ubicu da ubije njenog bivšeg muža, 1995. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Patricija Regani, u Italiji poznata kao Lejdi Guči, je završila u zatvoru 1998. pošto je proglašena krivom za naručeno ubistvo. Ona je plaćenom ubici platila sumu koja je približna 300.000 evra, da ubije njenog bivšeg muža Mauricija Gučija, multimilionera, vlasnika modne imperije Gucci.

Mauricio je ubijen tri godine pre toga, dok je dolazio na posao u svoj ofis u Milanu. Patricija je bila ljubomorna na mlađu ženu sa kojom je bivši muž hteo da se venča, a kuljala je od besa i zbog toga kako je Mauricio upravljao sa 170 miliona dolara koje je zaradio pošto je prodao porodični biznis grupaciji Investcorp iz Bahreina.

Posle suđenja, proglašena je krivom zbog naručenog ubistva i osuđena na 29 godina zatvora. Kazna je posle uložene žalbe smanjena na 26 godina.

Poslednje dve godine, Patriciji je bilo dozvoljeno da izlazi iz zatvora i vodi svoj modno – juvelirski biznis u Milanu. Na ramenu je gotovo uvek nosila makao papagaja.

Onda je u oktobru prošle godine puštena. Odslužila je 18 godina kazne i nagrađena je slobodom zbog primernog ponašanja u zatvoru.

Njen lik i delo na filmu će prikazati Lejdi Gaga.

Film će režirati Ridli Skot, a u njemu će još glumiti Robert Deniro, Džared Leto, Al Paćino i Adam Drajver.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)