Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Pop provokatorka Lejdi Gaga, koja se trenutno nalazi u Italiji zbog snimanja svog novog filma "Gucci" sa Ridlijem Skotom, sinoć je osvojila Gremi za najbolji pop duo performans, zahvaljujuči svojoj pesmi "Ran on me" sa Arijanom Grande. Interesantno je da je dodelu prespavala.

PROČITAJTE JOŠ

Gaga je na Tviteru, nekoliko sati pre ceremonije, napisala da gleda Gremije iz Italije i da čestita svim nominovanim umetnicima, kao i da im želi dobro zdravlje. Međutim, kada je proglašenje pobednika u njenoj kategoriji došlo na red, a Gaga je zajedno sa Arijanom Grande uzela nagradu, pevačica se nije oglašavala.

Njena koleginica Arijana Grande ju je tagovala na Instagramu, napisavši, „Hej Gaga, probudi se, upravo smo dobile Gremi“, međutim, zvezda nije odgovorala.

Njeni fanovi su na društvenim mrežama krenuli da zbijaju šale.

„Vrištim zbog činjenice da je Gaga napisala da gleda Gremije a onda otišla da spava“, glasi jedan od tvitova.

Pojedini fanovi su je pravdali na mrežama, navodeći da snima film i da je verovatno umorna, s obzirom na to da se nalazi u Evropi i vremenska razlika između SAD i Italije jeste velika.

Podsetimo, 63. godišnja dodela nagrada Američke muzičke akademije, Gremi, održana je u nedelju uveče. Trevor Noa bio je domaćin ceremonije iz kongresnog centra u Los Anđelesu, preko puta uobičajenog doma dodele nagrada u Staples Centeru.

Kao i kod ostalih dodela nagrada održanih tokom pandemije, ni ove godine nije bilo publike uživo osim, za određeni broj izvođača i nominovanih.

Među izvođačima su se našli Bed Bani, Tejlor Svift, Dua Lipa, Kardi Bi i Megan d Stalion. Bijonse je vodila sa devet nominacija, a sa osvojenim 28. Gremijem u karijeri, Bijonse je postala umetnica sa najviše osvojenih priznanja Američke muzičke akademije ikada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)