Lečić će tražiti poligraf: Tvrdi da je u pitanju ucena

Showbiz 22. mar. 202119:52
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Branislav Lečić navodno je još pre nekoliko nedelja saznao da će ga glumica Danijela Štajnfeld prijaviti za silovanje, što se i poverio svojim najbližim saradnicima i tom prilikom im je rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu.

Pročitajte još:

Naime, već nekoliko nedelja pojedini ugledni mediji iz inostranstva rade na objavljivanju priče na osnovu podataka koje im je Štajnfeld dostavila. Jedan od tih medija je pozvao Lečića zbog komentara, pa je on tako saznao da je pitanje dana kada će priča osvanuti u javnosti.

Odlučio je da pozove najbliže saradnike kako bi im se poverio šta ga navodno očekuje.

„Okupio nas nekoiko i rekao da će ga jedna glumica optužiti za silovanje, ali da je to nameštaljka, da je po sredi njena ucena i da ona želi da joj on plati“, otkriva jedan od sagovornika za „Blic“.

Na opasku svog saradnika da ako je navodne ucene bilo, onda to treba i da prijavi nadležnim organima, Lečić je pomenuo da postoji sporni snimak. Mediji su prethodno preneli da je Štajnfeld tajno snimila razgovor sa čovekom kojeg optužuje za silovanje i da bi to mogao da bude ključni dokaz ako bude bilo suđenja.

Pročitajte još:

Naime, u trejleru filma „Zaceli me“ na nekoliko sekundi se pojavljuje Danijela Štajnfeld dok se nekom poverava preko laptopa u video-pozivu. Ona pita nepoznatog muškarca da li se seća da je ona plakala i da nije želela da ostane nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila „ne“…

Kako već pomenuti mediji tvrdi, Lečić je za sporni snimak rekao da se radilo o „probi nekog komada“ i da je on „samo glumio“, a da je Danijela navodno „iskoristila i zloupotrebila“ taj deo.

„Tada je rekao da će, ukoliko priča i snimak budu obelodanjeni, tražiti da bude ispitan na poligrafu“, otkriva sagovornik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar