Laća za Nova.rs: I tata ima koronu, s mamom nemam kontakt, nadam se najboljem

Showbiz 16. sep. 202117:49 > 18:53
Podeli:
Marina Tucaković i Milan Radulović Laća Foto:Screenshot/instagram.comlaccanotlaca, Zoran Lončarević

Nakon Marine Tucaković, kojoj je nedavno dijagnostifikovan koronavirus, zbog čega se trenutno i nalazi u KBC Dr Dragiša Mišović, njen bivši suprug Aleksandar Radulović Futa takođe je pozitivan na virus. O zdravstvenom stanju svojih roditelja za Nova.rs govori Milan Radulović Laća.

„Tačno je da tata pozitivan. I još jedan ukućanin. Nema simptome. Ja sam u Novom Sadu i testirao sam se – negativan sam. Osećam se odlično. Poslednja informacija rano ujutro je bila da je mama stabilno. Međutim I dalje čekam precizne detalje. Nemam kontakt s osobljem. Tata im se javio i čekamo. Mama nije pri telefonu. Dakle čekamo, čekamo, čekamo… I nadamo se najboljem“, rekao je Laća za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Nešto kasnije, Laća se ponovo obratio redakciji portala Nova.rs.

„I dalje čekamo rezultate. Iz Dragiše Mišovića ništa ne smeju da nam kažu, samo okrivno. Marina je stabilna, to je informacija od jutros. Saturacije je negde oko 70“, govori Laća za naš portal.

„Najžalije je meni što ne barata mobilnim telefonom, što znači da nije u budnom stanju i što dalje znači da ne mogu preko poruke makar da osetim svoju majku. Znam da je na odeljenju koje nije Kovid ambulanta. Asimptomatski je Kovid, pa zbog toga to može. Leče je zbog primarne bolesti – karcinoma. Ja sam se izolovao. Neću ići kući do daljnjeg“, zaključio je on za naš portal.

Laća je ranije rekao da ukućani prvobitno nisu sumnjali da Marina Tucaković ima koronavirus.

„Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus“, rekao je Laća nedavno za Nova.rs.

„Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u Dr Dragiše Mišovića, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat“, rekao je Laća i dodao:

„Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu“, zaključio je Laća nedavno za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Viki Miljković o otvaranju nove sezone Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar