Rekla mi je da misli da će umreti: Sin Marine Tucaković za Nova.rs

Showbiz 14. sep. 202113:34 > 13:55
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Marini Tucaković, kojoj je jutros naglo pozlilo, kada je prema rečima njenog sina dobila jaka gušenja, ukazana je prva pomoć. Njen sin, Milan Laća Radulović, u ekskluzivnom razgovoru za Nova.rs otkriva da mu je majka tokom napada rekla da misli da će umreti.

„Došao je tehničar koji joj je dao deksazon i aminoflin. Lakše diše, ali i dalje je loše. Mama je već danima jako loše, prošla je poslednji proces hemioterapije koju je jako loše podnela. Ima otprilike 45 kila. Jako loše podnosi njen organizam sve što se dešava. Poslednjih dana je jako, jako loše. Trebala je da ide i na zdračenje, međutim, preslaba je za zračenje, gledamo šta će biti dalje“, govori Laća za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Danas se desilo to da je imala naglo gušenje, bukvalno mi je rekla da misli da će umreti. U tom trenutku sam pozvao hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu, ili kako se već zovu. To je bilo oko 10 ujutru, a rekli su mi da ih zovem oko 14,14.30h“, govori tekstopisac za naš portal.

Tada je, kaže, odlučio da stvar preuzme u svoje ruke.

„Preuzeo sam stvar u svoje ruke i u svom tom ludilu i panici traženja ljudi, okačio sam Tvit kako bi što pre reagovao da mi majka ne umre. Ne želim da svaljujem ovo na zdravstvo, svi znamo da je haos u zemlji i da je svuda sranje, ovo je samo jedna služba koja je otkačila moju majku, teškog pacijenta“, dodaje Laća za Nova.rs.

„Novinari su se u jednom trenutku skupili ispred kuće, navikao sam na njih. Bila ih je gomila kada smo iznosili mrtvog brata, slikali su mi i majku kada je padala na aerodromu, tako da sam hladnokrvan“, zaključio je on za naš portal.

Podsetimo, danas je na Tviteru Marini sin Milan napisao da je njegovoj majci hitno potrebna pomoć jer ima jaka gušenja.

„POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam“, napisao je Milan Laća Radulović.

Marina Tucaković već godinama vodi bitku s karcinomom dojke.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar