Hvala svima na zapaljenim svećama: Oglasio se sin Marine Tucaković

Showbiz 16. sep. 202109:24
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Nakon informacije da se Marina Tucaković oseća bolje, te da je skinuta sa respiratora, koju je portalu Nova.rs potvrdio izvor blizak porodici - Milan Radulović Laća, njen sin, zahvalio se na Tviteru svim ljudima koji su "palili sveće" i "slali dobre misli".

„Vraćam Tviter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim. Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok“, napisao je Laća.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke traje već dugo, a njen sin u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Pre nekoliko dana imala je napad gušenja, a kasnije je ustanovljeno i da je pozitivna na koronavirus. Od tada se nalazi na odeljenju intenzivne nege u KBC Dr Dragiša Mišović.

Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, pre dva dana ispričao za naš portal, njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše. Juče je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

„Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus“, rekao je Laća za Nova.rs.

„Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u Dr Dragiše Mišovića, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat“, rekao je Laća i dodao:

„Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu“, zaključio je Laća za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Saša Milošević Mare otkrio šta misli o Ceci u Zvezdama Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar