Nakon Kristijana, još jedan osuđenik ulazi u „Zadrugu“

Showbiz 20. maj. 202022:04
Podeli:
Foto: pink.rs

Nakon jučerašnje vesti da će u "Zadrugu 4" ući Kristijan Golubović koji je tek nedavno napustio ozloglašeni zatvor Zabela, Željko Mitrović objavio je da u novu sezonu rijalitija uvodi još jednog osuđenika - Mikija Đuričića.

PROČITAJTE JOŠ

„Postaću roditelj u međuvremenu i mislim da je vreme da se i ja uozbiljim i da izdržim do kraja jednom! Idem u penziju posle ovog, što se tiče rijalitija (smeh). Očekujem da ovo bude nešto sasvim drugačije, da će biti i mnogo više tih nekih igara… Očekujem jako dobru ekipu i mislim da ova „Zadruga“ je meni više potrebna, jer želim ja da se pokažem u nekom drugom svetlu, nego što sam se pokazao u prošlom rijalitiju“, izjavio je Đuričić povodom svog ulaska u novi rijaliti.

Đuričiću je prošle nedelje skinuta nanogica i on je i zvanično napustio kućni pritvor u kome je bio od juna prošle godine zbog fizičkog nasilja u „Zadruzi 2“.

On je tada nasrnuo na učesnice Nadedžu Biljić i Suzanu Perović, te je jednu udarao štakama, a drugoj lupao šamare. Tada je nakon oštrih osuda javnosti iz rijalitija izbačen, a potom i osuđen na kućni pritvor u kome je bio sve do prošle nedelje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar