Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Muzičko takmičenje Evrovizija svake godine donosi i neizvesnost, a predstavnica Srbije Konstrakta se polako, ali sigurno penje na kladionicama za favorita za pobedu, pa je sada došla do 20. mesta, od ukupnih 40 učesnika.

Ana Đurić Konstrakta oduševila je celu Srbiju numerom „In Corpore Sano“, ali ni ostatak sveta nije ostao imun na njenu predstavničku pesmu.

PROČITAJTE JOŠ:

Od kada je u subotu odlučeno da će upravo ova pevačica predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu, njene šanse za pobedu u Italiji su se znatno povećale, ako je sudeći po kladionicama širom sveta.

Naime, Srbija je pre odabira predstavnice uvek bila između 28. i 30. mesta, a sada je Konstrakta zauzela 20. mesto među favoritima za pobedu, a može da se pretpostavi da će se još podići na ovoj lestvici, jer je prošlo tek nekoliko dana od finala „Pesme za Evroviziju ’22“.

Evrovizija, kladionica, tabela, statistika
Foto: eurovisionworld.com

Umetnica, koja peva o zdravlju je zasigurno najveći favorit za pobedu u odnosu na druge izvođače iz regiona.

Na 26. poziciji se nalazi crnogorska pevačica Vladana, sa numerom „Breathe“, Hrvatska i pesma „Guilty Pleasure“ u izvedbi Mie Dimšić je zauzela 33. mesto, dok je Severna Makedonija na 39. poziciji.

Ubedljivi favorit za pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji je Ukrajina i muzički sastav Kalush Orchestra, dok im je Italija, koja je i domaćin ovogodišnjeg takmičenja, za petama.

BONUS VIDEO: Konstrakta o tome da li njena pobeda znači potencijalnu smenu vlasti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.