Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nekoliko dana nakon što je osvojila pobedu na takmičenju za pesmu za Evroviziju, Ana Đurić Konstrakta za Nova.rs kaže da se i dalje privikava na novonastale okolnosti, ogromnu popularnost i da joj treba malo vremena da se odmori i popije kafu.

„In corpore Sano“ bukvalno je preko noći postao regionalni hit koji je Konstraktu vinuo u zvezde. Umetnica kaže da nije očekivala pobedu na takmičenju za pesmu za Evroviziju, te da se i dalje navikava na sve novonastale okolnosti.

PROČITAJTE JOŠ

„I dalje mi se sležu utisci, ja sam i spora malo oko toga, procesuiram šta mi se desilo“, kaže Konstrakta za Nova.rs na početku razgovora.

„Najviše bih se bavila nastupom sada, međutim, ne mogu jer sve vreme mi zvoni telefon, a treba malo vremena da se takve stvari osmisle“, dodala je ona za naš portal.

Kaže da se i dalje bavi administrativnim stvarima.

„I dalje se bavimo administrativnim stvarima, kada to prođe treba da se naparavi medijska strategija, volela bih da prvo malo dođem sebi, popijem kafu i da se smirim“, dodala je Konstrakta za Nova.rs.

Kaže još da iako se ne javlja medijima, ipak je bila u emisiji NewsMax Adrija sa Jelenom Obućinom na televiziji Nova S.

„Bila sam već kod Obućine na Nova S, pokrila sam u neku ruku medijsko gostovanje, treba mi vremena da napravim plan“, zaključila je Konstrakta za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Konstrakta o tome da li njena pobeda znači potencijalnu smenu vlasti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar