Andjelina Džoli i Bred Pit
Andjelina Džoli i Bred Pit Foto:EPA/IAN LANGSDON

Svet je svojevremeno bio šokiran kada se pročulo da je glumac Bred Pit, tada oženjen čuvenom Dženifer Aniston, u vezi s koleginicom Anđelinom Džoli, a tek 15 godina kasnije, iz američkih medija, saznajemo kako je sve počelo.

PROČITAJTE JOŠ

Svima je već odavno dobro poznato da su se Bred i Anđelina zavoleli tokom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit“. Iako su najpre tvrdili da su u vreme snimanja i dok je Bred bio oženjen Dženifer Aniston bili samo prijatelji, već u prvom velikom intervjuu o njihovom odnosu Anđelina je rekla da će njihova deca moći da gledaju film koji je sniman dok su se njihovi roditelji zaljubljivali.

Ipak, kako je sve počelo?

Kako javljaju američki mediji, Anđelinin bivši telohranitelj Mark Behar nedavno je ispričao da je hemija između glumaca na setu „Gospodina i gospođe Smit“ bila neverovatna i otkrio neke zapanjujuće detalje.

Foto:EPA/CHRISTOPHE KARABA

Kako je on otkrio, više puta ih je zaticao u prikolicama kako se maze i flertuju, a od samog početka je bilo jasno šta se događa između njih.

„Us Weekly“ piše da se drugi očevici slažu s Beharom i da je Džoli navodno imala dobro razrađenu taktiku za zavođenje Breda. Navodno je tokom jedne ljubavne scene nosila veš u boji kože koji je iznenada skinula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr_mrs_smith (@mr_mrs_smith4532)

„Na kraju je bacila odelo i uskočila s njim u krevet naga“, rekao je za ovaj magazin izvor sa snimanja filma 2005.

„To je nešto po čemu pamtim taj film.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr_mrs_smith (@mr_mrs_smith4532)

Bred je, očito se ne opterećujući svojom suprugom, uživao u svemu. Inače, američki mediji pisali su svojevremeno kako je glumac pristao da igra u ostvarenju „Gospodin i gospođa Smit“ tek nakon što je saznao da će mu partnerka biti Anđelina Džoli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr_mrs_smith (@mr_mrs_smith4532)

Odmah nakon snimanja filma, Bred se razveo od Dženifer Aniston i bio s Anđelinom sve do 2016. Glumac je usvojio njenog usvojenog sina Medoksa, a potom su se ostvarili kao roditelji još pet puta – tri puta biološki i još dva puta uz pomoć usvajanja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.