Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Anđelina Džoli spremna je da sudu dostavi dokaze o porodičnom zlostavljanju u svojoj brakorazvodnoj parnici protiv bivšeg supruga Breda Pita, tvrde novi izvori, piše Daily Mail.

Dokumenti do kojih je došao portal The Blast navodno pokazuju da je glumica izjavila kako je spremna da da nove dokaze u prilog navodnom porodičnom nasilju koje se dogodilo tokom njenog dvogodišnjeg braka s Bredom Pitom.

PROČITAJTE JOŠ

Par ima zajedničku decu Madoksa, Zaharu, Paksa, Šilon i blizance Noksa i Vivijen, a na suđenju će se dogovarati starateljstvo i finansijski aranžmani, zbog čega bi njihova najmlađa deca morala da daju iskaz, ako roditelji na to pristanu.

Ubrzo nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu, nakon vesti da je u privatnom avionu izvršio „verbalno i fizičko nasilje nad svojom decom“. Međutim, kasnije je bio oslobođen tih optužbi.

Osim što detaljno opisuju tvrdnje o porodičnom zlostavljanju, dokumenti pokazuju da sud traži dopuštenje od para da Šilon, Noks i Vivijen svedoče.

U oktobru prošle godine je brakorazvodna bitka naišla na još jednu prepreku nakon što je glumica prekinula saradnju s jednim od svojih advokatica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar