Konačno na okupu: Rajoviću deca doputovala iz inostranstva

Showbiz 03. maj. 202122:53
Podeli:
Boban Rajović
Boban Rajović Foto: E-Stock/Ivan Dobricic

Porodica Bobana Rajovića izbegava javno eksponiranje u medijima i na njegovim društvenim mrežama jer smatra da nijedan član nije deo estrade. Čak ni njegov sin Andrija Rajović, koji je profesionalno bavi fudbalom, ne želi da se s ocem pojavljuje na skupove na kojima su prisutni pripadnici sedme sile.

Međutim, Rajović ovog puta napravio je izuzetak. Budući da su svi raštrkani po belom svetu i da mu deca ne žive u Beogradu, pred Vaskrs su se ponovo svi okupili.

Prvi dan praznika proveli su kod kuće na Bežanijskoj Kosi, a danas su lep dan iskoristili za šetnju i sedeljku u restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

Boban je porodični susret ovekovečio fotografijom koju je postavio na svoj Instagram profil.

„Boja crvena što se blista u znak vaskrsenja Hrista, za sreću tvoju nek’ zablista, k’o suza Božija čista,nek’ je srećno vaskrsenje Hrista. Svima koji slave želimo srećan Vaskrs“, napisao je Rajović u opisu fotografije.

PROČITAJTE JOŠ

Ivana, Anđela i Andrija nasmejani su pozirali tokom večere, te nisu ni slutili da će pevač to obelodaniti.

Rajović je inače pred praznike posetio roditelje u rodnoj Crnoj Gori, gde inače ide kad god mu se ukaže prilika. S obirom da nema posla, te ni na kvarno ne peva na privatnim skupovima, on maksimalno koristi slobodno vreme.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar