Privatni avion za Bobana Rajovića da bi pevao u Budvi

Showbiz 05. avg. 202017:49
Podeli:
Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Pevač Boban Rajović otputovao je u Crnu Goru privatnim avionom kako bi dva vikenda zaredom mogao da peva u jednom poznatom budvanskom lokalu.

Prvi od njih imao je u subotu koja je za nama, dok naredni ima za vikend koji dolazi, a privatni avion organizovan je pošto je to bio jedini način da pevač dođe na primorje, jer redovnih letova iz Srbije još uvek nema.

Boban Rajović Foto:Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ

„On je pevao na otvaranju lokala, pre nekih mesec i po dana i tada je bilo krcato. Vlasnik je zbog interesovanja odmah zakazao novi termin, ali je isti prvobitno pomeren zbog situacije u Crnoj Gori. Međutim, čim je doneta odluka da ponovo može da se radi, organizovan je privatni let koji je njega i njegove muzičare „prebacio“ do primorja. Zna se koja je cena privatnog leta, ali očigledno im se isplatil“ kaže izvor.

Boban Rajović Foto:Privatna arhiva

Kako objašnjava, pre dolaska u Crnu Goru ispoštovana je procedura i uslov da bi se uopšte ušlo – cela ekipa morala je da se testira na koronavirus.

„Boban i članovi benda sa kojima je došao kod sebe su morali da imaju negativan PCR test na korona virus, što su ispoštovali“, dodaje izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar