Kod kojih poznatih faca možete letovati na moru i planini

Showbiz 18. jul. 202121:18 > 21:20
Podeli:
Miloš Bojanić, Goran Bregović, Mateja Kežman i Savo Milošević
Miloš Bojanić, Goran Bregović, Mateja Kežman i Savo Milošević Foto: Arhiva/EPA/Cezaro De Luca/VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia /Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Mnoge javne ličnosti godinama su ulagale pare i kupovale nekretnine duž jadranske obale od čijeg izdavanja imaju veliki izvor prihoda, naravno najviše u letnjim mesecima.

PROČITAJTE JOŠ

Emir Kusturica već duže vreme izdaje sobe i apartmane u Herceg Novom. Reditelj je uložio dosta novca u renoviranje vile na obali Jadrana, te je ona svake letnje sezone puna turista. Zbog brojnih obaveza, on ne dolazi tako često u kuću, a posao je prepustio zaposlenima u koje ima poverenja.

Nedaleko od Emirove vile proslavljeni fudbaler Mateja Kežman takođe izdavao dva apartmana, koja su luks skockana. Međutim, odlukom suda nakon razvodne parnice apartmani su pripali njegovoj bivšoj supruzi Emiliji, koja je preuzela posao.

Mateja Kežman
Foto: Privatna arhiva

Kežman je je kupio sojenicu na Adi Bojani za svoju dušu, a spekuliše se i da na Kopaoniku ima apartmane za izdavanje.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Na Kopaoniku Savo Milošević takođe sa kolegom drži hotel, koji je uvek prepun, bez obzira na to da li je zimska sezona ili ne.

Foto:Zoran Lončarević

Na Crnogorskom primorju turizam je razvio i Miloš Bojanić koji tri decenije poseduje motel u Baošićima u svom vlasništvu. On je pre četiri godine kompletno renovirao prostorije kako bi turistima bilo što udobnije, lepše i komfornije. Kod njega su ranije letovali brojni pevači, među kojima su Lepa Brena, Zlata Petrivić, Sanja Đorđević, Goca Božinovska i drugi. Poslednjih godina među glavnim gostima bili su Rusi, koji su bili prilično široke ruke.

Goran Bregović Foto: Mudrats Alexandra / TASS / Profimedia

Goran Bregović važi za muzičara koji poseduje najviše nekretnina u Beogradu, Parizu, Perastu, Istanbulu i drugim gradovima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Bonus video

 

 

Komentari

Vaš komentar