Foto: EPA/EFE, Arhiva

Iako mnoge zvezde, kako strane, tako i domaće pokušavaju da svoj privatni život sakriju od javnosti u doba kada tehnologija iz dana u dan ima sve veći uticaj na naše živote, ne čudi da su i zvezde na društvenim mrežama pronašli svoje ljubavne partnere.

Pročitajte još:

Uvek je zanimljivo čuti o tome kako su se poznati parovi upoznali, ali prilično je neverovatno da se i oni okreću društvenim mrežama kada žele da započnu vezu sa nekim koga nisu upoznali uživo.

Mnogi su uspeli u toj nameri, ali se većina tih ljubavi nije slavno završila.

Pevačica Ivana Selakov otkrila da je muža pronašla na društvenoj mreži Fejsbuk, pre 13 godina.

Naime, ona je sa svojim suprugom u braku od 2017. godine, a pre toga su se godinama zabavljali.

„Tad je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na „Evroviziji“. Bila sam članica grupe „Bjuti kvins“ i spremale smo pesmu za „Beoviziju“ i meni je Marko Kon rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme. Tad nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika, viša sila, poslao mi poruku da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo mi krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima“, ispričala je Ivana nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)


Njihova ljubav je opstala uprkos tome što su se upoznali preko Fejsbuka i danas imaju ćerku.

Glumac Luka Raco svoju devojku našao je takođe zahvaljujući društvenim mrežama.

„Desetak godina, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano, gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje“, ispričao je glumac nedavno.

Kako je rekao, ona ga je privukla svojom posebnošću, što ranije nije osetio kod drugih devojaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)


Riki Martin i Džvan Jozef

Pevač je najpre primetio Džvanove umetničke radove, ali je, kada je uvideo koliko je i umetnik sladak, zakazao sastanak sa njim. Njihova veza okončana je brakom.

„Upoznao sam svog verenika na Instagramu. Ja sam kolekcionar umetnosti, a on umetnik. Pisao sam mu, a onda smo razgovarali otprilike 6 meseci, a da nisam čuo njegov glas“, rekao je Martin. Kasnije su se sreli u Londonu i od tada žive srećno.

Foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Amber Rouz i reper Viz Kalifa

Reper je otkrio da je i pre nego što je upoznao bio zaljubljen u Amber, te joj je pisao na društvenim mrežama. Upoznali su se, zavoleli, venčali, dobili sina Sebastiana, ali su se na kraju razveli, mada su i dalje dobri prijatelji.

Pročitajte još:

Kelvin Haris i Rita Ora

Ritina i Kelvinova veza je davno okončana, a započela je upravo na Tviteru. Tamo se i završila, jer su oboje izneli neke prilično oštre reči jedno o drugom na ovoj društvenoj mreži.

Dua Lipa i Envard Hadid

Iako su se Lipa i Hadidsreli nešto ranije, Instagram ih je spojio, jednom za sva vremena, a kako se predviđa u stranim medijima, ovo je jedna od novijih veza koja ima potencijal i za nešto ozbiljnije, već u daljini čujemo svadbena zvona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)