Ko je žena fudbalera koja je doček olimpijaca nazvala seljanom

Showbiz 13. avg. 202112:24 > 12:30
Podeli:
Sonja Lazetić Foto: Instagram/makilazetic

Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, našla se u žiži javnosti nakon što je doček olimpijaca ispred Skupštine grada nazvala seljanom, i to zato što je na balkonu pevala Milica Todorović. Njen komentar izazvao je buru rekacija na društvenim mrežama, a tim povodom oglasio se i PR tim Milice Todorović.

Sonju Lazetić je šira javnost upoznala davnih dana, kada je imala samo 16 godina, pojavljivanjem u čuvenom dokumentarcu iz devedesetih, „Vidimo se u čitulji“.

PROČITAJTE JOŠ

„Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta, a onda opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Da budem svugde, da me svi vide i da me svi znaju“, izjavila je tada tinejdžerka.

Kasnije se udala za Gorana Marića Mareta, koji je važio za žestokog momka. Sonja je s njim dobila troje dece, a on je ubijen 2009. godine.

O pojavljivanju u filmu „Vidimo se u čitulji“, Sonja je u jednom od intervjua rekla:

„U to vreme sam bila u vezi sa budućim mužem Goranom. Bavila sam se modelingom, izlazila sam na naslovnim stranama časopisa ‘Student’… Preko modne agencije otišla sam na snimanje reklame za jedan butik. Tu se pojavio čovek sa kamerom i pitao me koju muziku slušam. Ispostavilo se da je to bio režiser Janko Baljak. I tako sam završila u tom filmu. Baljak me je pitao kakve planove imam kao foto-model. Imala sam 16 godina i snove o velikoj karijeri. Šest meseci kasnije se pojavio taj film i šokirala sam se kada sam sebe videla u njemu“, izjavila je ona, dodajući da je znala da će se pojaviti u tom filmu, da ne bi pristala na to.

Na pitanje da li ju je tada bilo sramota što se pojavila u filmu o kriminalcima, Sonja je odgovorila:

„Nisam to doživljavala kao nešto strašno, jer znam kako sam završila u toj priči. Ljudi su pomislili da imam veze sa likovima iz filma, ali to nije tačno. Kad god hoće nešto loše da napišu o meni, hvataju se za to. Ako je taj dokumentarac moja jedina greška, onda sam super. Današnje zvezde rade mnogo gore stvari, prave neviđene skandale i izbacuju vruće filmove, a ja i dalje nosim krst zbog dve rečenice koje sam izgovorila sa 16 godina.

Sonja je ostala udovica s 29 godina i kako je rekla, to je najstrašnija stvar koja joj se dogodila u životu. Sin joj je tada imao pet, a ćerke 11 i 12 godina.

Nakon smrti prvog supruga, Sonja je ušla u vezu s fudbalerom NIkolom Lazetićem, koji iz braka s manekenkom Sandrom Drašković ima sina Luku.

„Upoznao nas je jedan zajednički prijatelj. Korak po korak, išlo je to sve svojim tokom, i eto. Sada je dvanaesta godina, imamo maksimalno poštovanje ona prema meni i ja prema njoj“, ispričao je nedavno Lazetić u jednom intervjuu.

Nikola i Sonja zajedno odgajaju četvoro dece iz prethodnih brakova, a zajedničke dece nemaju.

Podsetimo, Sonja Lazetić je na Tviteru negodovala zbog nastupa Milice Todorović na dočeku olimpijaca, nazivajući ga „seljanom“.

„Zašto su zvezde „Granda“ na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam“, napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, koja je na dočeku pevala pesmu „Ti moje zlato“, a koja je bila pobednica „Zvezda Granda“, a onda se nadovezala:

„Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana…“

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na ove opaske se Milica Todorović do sada nije oglašavala, a iz njenog PR tima su za Nova.rs rekli:

„Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice ‘Dom za vešanje’. Oni koji treba, to nisu zaboravili.“

Inače, Milica Todorović se sa 14 godina takmičila u „Zvezdama Granda“, kada je i pobedila. Kasnije je nastavila solo karijeru, a njen singl „Ti moje zlato“ orio se u Tokiju nakon pobeda sportista, koji su slavili uz njenu pesmu.

Bonus video

Snimak sa balkona: Doček olimpijaca

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar