Žena fudbalera doček olimpijaca nazvala seljanom, oglasila se Milica Todorović

Showbiz 12. avg. 202113:54 > 13. avg. 2021 12:39
Podeli:
Milica Todorovic Olimpijci, doček, Skupština grada, balkon
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Supruga fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić, izazvala je lavinu reakcija na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu, na kome je pevala Milica Todorović.

Naime, ona je na Tviteru negodovala zbog nastupa Milice Todorović na dočeku olimpijaca, nazivajući ga „seljanom“.

„Zašto su zvezde „Granda“ na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam“, napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, koja je na dočeku pevala pesmu „Ti moje zlato“, a koja je bila pobednica „Zvezda Granda“, a onda se nadovezala:

„Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana…“

Sonjine objave su ubrzo postale viralne na društvenim mrežama. Među korisnicima Tvitera je bilo onih koji su je podržali, ali i onih koji su joj poručili da Milica bolje peva od mnogih drugačije profilisanih pevača, te da o njenim muzičkim kvalitetima ne treba suditi.

Na to je Lazetićeva supruga poručila da je na odmoru i da uživa u koktelima, te da neće da se svađa.

S druge strane, iz PR službe Milice Todorović za Nova.rs kažu.

Milica Todorović Promocija knjige Vesne Dedić
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice ‘Dom za vešanje’. Oni koji treba, to nisu zaboravili.“

Podsetimo, Milica Todorović se sa 14 godina takmičila u „Zvezdama Granda“, kada je i pobedila. Kasnije je nastavila solo karijeru, a njen singl „Ti moje zlato“ orio se u Tokiju nakon pobeda sportista, koji su slavili uz njenu pesmu.

Sonja Lazetić se devedesetih godina prošlog veka pojavila u dokumentarcu „Vidimo se u čitulji“, i to kao devojka koja je želela da se proslavi.

Sonja je u pomenutom filmu imala svega 15 godina, a tada je rekla:

„Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta, a onda opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Da budem svugde, da me svi vide i da me svi znaju.“

Bonus video

Snimak sa balkona Doček olimpijaca

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.