Milica Todorović Promocija knjige Vesne Dedić
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Milica Todorović pevala je večeras na dočeku sportista posle Olimpijskih igara u Tokiju, a oduševila je okupljene i sve olimpijce na balkonu Skupštine grada Beograda. Njena euforija zbog prisustva na tako predivnom događaju se nije mogla sakriti, te je ponosno podelila utiske.

Pevačica nije mogla da se sudrži od uzbuđenja i osećaja da može da prisustvuje dočeku naših sportista, stoga je za medije podelila utisak:

„Mikrofon mi je prekidao… Imala sam ogromnu tremu. Meni srce i sada lupa, je l’ mi verujete? Ne mogu da verujem, kakav je ovo osećaj. Kao da sam ja osvojila neku medalju, tako se osećam“, kazala je Milica.

Milica Todorović, Instagram, stori, story
Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

„Kad sam videla dole sve te ljude, tu masu, ljudi moji… Nisam bacila oko ni na jednog vaterpolistu, svi smo pevali zajedno, prelepo je bilo. Milica Mandić je predivna“, dodala je ona za „Blic“ posle pevanja pred okupljenima.

PROČITAJTE JOŠ

Vaterpolisti Srbije su ostvarili istorijski uspeh osvajanjem zlatne medalje u Tokiju pobedom protiv Grčke u velikom finalu, a to su umeli da proslave.

Na postolju su zlatnu medalju proslavili uz veliki hit popularne folkerke Milice Todorović „Moje zlato“.

Pevačica je za portal Nova.rs prokomentarisala trenutak kada je u Tokiju zagrmeo njen hit.

„Čast mi je što su baš uz moju pesmu zlatni vaterpolisti proslavi titulu. Ako bude prilike i mogućnosti, rado bih sa svima njima proslavila i zapevala „Moje zlato“. Bravo momci, vi ste ponos naš!“, rekla je Milica za naš portal.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)