Ko je Srđan Jovanović, novi voditelj Mentalnog razgibavanja

Showbiz 12. apr. 202114:32 > 16:1520 komentara
Podeli:
Srđan Jovanović. Foto: Youtube/Srđan Jovanović - Stand up komičar

Popularna emisija "Mentalno razgibavanje" uskoro dobija novog voditelja. Kako je u razgovoru za Nova.rs rekao Marko Stepanović, domaćin emisije će zajedno sa njim biti glumac i komičar Srđan Jovanović.

Srđan Jovanović je rođen u Beogradu 17. jula 1979. godine. Glumu je diplomirao 2000. godine na Akademiji umetnosti BK. Igra u pozorištima u Beogradu. Bavi se stendap komedijom. Radi sinhronizacije crtanih filmova i serija za studije Prizor, Laudvorks, Studio, Hepi TV, Blu haus, Mobi i Vočaut. Snimio i je nekoliko TV reklama.

PROČITAJTE JOŠ

Njegova najpoznatija stendap komedija je „Privid života“, premijerno je izvedena na čuvenom Lent festivalu u Mariboru. „Sastavio” ju je od svih onih nemogućih svakodnevnih pojava koje nas sprečavaju da živimo normalan život, koje nas guše, maltretiraju, a bez kojih, opet, nikako ne možemo. One jesu suva realnost, ali i naš pokušaj da joj umaknemo.

Poznat je i po ulogama u domaćim TV serijama.

Na glumačkoj sceni je od 1999. godine, a prva uloga mu je bila u seriji „Porodično blago“, gde je tumačio lik malog Milojice.

Još neka od ostvarenja u kojima je Srđan Jovanović glumio su serije „Stižu dolari“, „Ono naše što nekad bejaše“, „Kuku, Vasa“, „Drug crni u NOB-u“, „Naša mala klinika“, „Junaci našeg doba“, „Tate“.

Pored toga, Jovanović je pozjamljivao glasove u hit ostvarenjima „Jet set“ i „Nikad izvini“.

„Mentalno razgibavanje nastavlja svoj rad i postojanje sa novim voditeljem, glumcem i stendap komičarem Srđanom Jovanovićem. Koncept emisije neće biti bitno izmenjen. I dalje ćemo se baviti aktuelnostima i svim onim stvarima koje nas okružuju, a koje su važne za život naših građana. Posebno ćemo, kao i do sada, obraćati pažnju na devijacije i anomalije u našem mentalitetu, a naravno da će glavni osvrt biti na ono što rade oni koji upravljaju državom, odnosno, vladajuće strukture“, rekao je Marko Stepanović za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar