Saša Kovačević, Marija Šerifović, Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, Dragan Kojić Keba, komšije
Foto: Vesna Lalić/Filip Krainčanić/Goran Srdanov/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S/E-Stock

Iako je ljubomora i zavist poslednjih godina sve zastupljenija na estradi, te su se mnogi otuđili zbog raznih okolnosti, i dalje postoje oni koji su blisko vezani. Možda se ne viđaju svakodnevno i ne ispijaju kafe, ali žive u komšiluku i osuđeni su jedni na druge. 

Brojne poznate ličnosti koje su se proslavile u svom poslu, doselile su se u Beograd iz unutrašnjosti. Retko ko je imao stan u svom vlasništu, pa je većina živela kao podstanari sve dok vremenom nisu obezbedili sopstveni krov nad glavom.

Foto: E-Stock

Lepa Brena i Boba Živojinović tri decenije žive na Bežanijskoj Kosi, a nedaleko od njih davno je kupio kuću njihov kum, porodični prijatelj i saradnik Saša Popović.

PROČITAJTE JOŠ

Kad god nešto zatreba, eto jedni kod drugih za čas. Folk zvezda više puta je uslikana kako u kućnim papučama odlazi kod Popovića na sedeljku. U njihovom komšiluku živi i Dragan Kojić Keba, koji takođe često sedi s njima u dvorištu i svraća na kafu.

Dragan Kojic Keba Olja Kojic Suzana Jovanovic Promocija novog albuma
Olja Kebić, Suzana Jovanović i Dragan Kojić Keba Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Oni obično leti, kada je lepo vreme, imaju običaj svi da se skupe u nečijem dvorištu pa uživaju, pevaju, peku roštilj i pijuckaju. Kad su im deca bila mala, skup je bio obavezan jednom u nedelju dana, ali poslednjih godina ne sastaju se kao nekad.

Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

S druge strane, luksuzno naselje West 65 na Novom Beogradu vrvi od muzičkih izvođača. Kako je cena kvadrata u pomenutom naselju oko 3.000 evra, srpske javne ličnosti su se i te kako „otvorile“ kako bi posedovale stan u ovom elitnom delu prestonice.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Među prvima se doselio Saša Kovačević, koji je nedaleko od svog stana otvorio i restoran. U isto naselje doselile su se Marija Šerifović, Milica Todorović, Željko Vasić, Sandra Afrika, Stevan Anđelković… Oni su svi u dobrim odnosima i uvek pozdravljaju jedni druge kad sretnu, ali niko od njih nije toliko blizak da bi ispijali kafe i sedeli zajedno po ceo dan kada im slobodno vreme to dozvoli.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jelena Kostov i Mia Borisavljević godinama žive u naselju zvanom „grandovo“ naselje jer se nalazi u blizini „Grand“ produkcije na Koštunjaku. Obe su kupile stan u zgradi pre nego što su se udale i danas tu žive sa svojim muževima i decom.

Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nikolina Kovač i Saša Kapor otkako su venčani žive u voždovačkom naselju, gde imaju svoj stan. Iako su više puta planirali da menjaju nekretninu i kupe kuću, i dalje se nalaze na istoj adresi. U njihovom komšiliku