Ko, kad i gde nastupa u Crnoj Gori ovog leta

Showbiz 04. jul. 202108:11
Podeli:
Foto: Arhiva, E-Stock/Danijel Milutinovic

Decenijama unazad Crnogorsko primorje tokom letnje sezone centar je zbivanja na estradi. Oduvek se smatralo da ko ne peva u tamošnjim klubovima i trgovima, kao da nije ni radio pa menadžeri hrle da njihovim izbođačima pogode termin baš na Crnogorskom primorju.

Pročitajte još:

Do pre nekoliko godina, dok na budvanskom šetalištu nisu srušene otvorene diskoteke, svako veče su se smenjivali folk pevači. Međutim, toga više nema na čuvenom šetalištu, ali zato je i dalje velika potražnja u ostalim klubovina širom Crne Gore za našim pevačima.

Prošla godina se smatra najlošijom do sada jer su zbog epidemioloških mera lokali bili pod ključem. Sada je malo bolja situacija, pa su svirke već krajem maja počele da se pogađaju na dogovor menadžera i vlasnika kluba.

Sezonu je otvorila Goga Sekulić koja je prva zapevala od naših izbođača, zajedno sa sarajevskim reperom Inasom Arnautovićem. Posle njih velika je potražnja za Natašom Bekvalac, Acom Pejovićem, Peđom Medenicom, Bubom Korelijem i Džala Bratom, Bobanom Rajovićem, grupom „Hurricane“, Slobom Radanovićem, a velike koncerte u Budvi zakazali su Dino Merlin i Ceca Ražnatović.

S druge strane, Vlado Georgiev i Sergej Ćetković uvek su rado viđeni, što i ne čudi jer potiču odatle. Oni svake godine održavaju velike koncerte za svoje sugrađane, a redvno je i dosta stranaca viđeno na njihovim spektaklima.

Da naši pevači tamo vrše posao, činjenica je da uvek napune klubove i bašte do poslednjeg mesta, pa se tako i trži karta više.

Štaviše, vlasnici lokala koji su dugo u tom poslu uglavnom ne vole mnogo da eksperimentišu pa uglavnom vrte u krug iste izvođače jer znaju da će im doneti profit.

Komentari

Vaš komentar