Ko je Branko Barać, doktor s kojim Jelena Janković ima dete

Podeli:
Jelena Janković Foto: Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia

Naša proslavljena teniserka Jelena Janković porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu, za koju još nije poznato koje su joj ime dali. Jelena je ćerku dobila s doktorom Brankom Baraćem, s kojim je u vezi od prošle godine, a prema pisanju medija, njihovo upoznavanje bilo je kao na filmu.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Jelena Janković je nakon teniskog trunira koji je u Beogradu prošlog leta organizovao Novak Đoković, bila pozitivna na koronavirus, iako se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. Upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć.

I baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. Jelena je otišla na pregled kod doktora Branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. Ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje.

Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranima u Beogradu kako uživaju u zajedničkom vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te nisu svoje emocije nije želeli da kriju od znatiželjnih pogleda okoline.

O srpskoj teniserki Jeleni Janković i njenom emotivnom životu se gotovo ništa ne zna, od trenutka kada je 2012. godine raskinula šest godina dugu ljubavnu vezu sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem.

Danas je Janković u srećnoj vezi s uspešnim doktorom internistom Brankom Baraćem, koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avhiejoy AC (@witchcauldron_charms)

Iako teniserka svog izabranika krije od medija, Barać je ranije imao javne istupe kada je medicinska struka u pitanju.

Barać je doktorirao medicinske nauke 2018. godine na beogradskom univerzitetu, dok pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije.

Da Jelena nikada nije želela da priča o privatnom životu svedoče njene izjave u medijima koje je davala poslednjih godina, gde je tvrdila da je u ljubavi srećna, ali nikada nije htela da otkrije identitet osobe s kojom se zabavlja.

PROČITAJTE JOŠ

„Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatima, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju“, izjavila je Jelena pre nekoliko godina.

U velikoj ispovesti koju je tada dala, objasnila je javnosti kroz kakve sve patnje je prolazila tokom sedamnaest godina, koliko se dugo bavila tenisom.

„Veoma je teško uskladiti teniski život s privatnim. Koliko puta sam bila tužna što zbog nekih turnira ne mogu da budem sa svojim najmilijima i da s njima podelim radost datog trenutka, rođendana, slava, Uskrsa, Božića. Uspela sam, ipak, da na izvestan način napravim sintezu svega. Vodili smo duge telefonske razgovore koji su malo ublažavali to što nismo zajedno“, ispričala je za „Story“.

Teniserka poznata je pod nadimkom Džej Džej nije lako podnela raskid sa Mlađanom, davne 2012.

„Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke posle raskida veze kako jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo – i raskid i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem“, rekla je za „Žurnal“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar