Ko je lepa Anja, žena koja je Ivanoviću rodila drugu ćerku

Showbiz 05. mar. 202111:5118 komentara
Podeli:
ivan ivanovic i devojka
Foto: Ivan Dinić/Nova S, Instagram/veceivan

Autor i voditelj Ivan Ivanović danas je sa svojom izabranicom Anjom Petrović dobio ćerku, kojoj su dali ime Lola, čime se on i pohvalio na svom Instagram profilu. "Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga ćerka! Toliko od mene za danas", napisao je Ivanović u svojoj objavi. Anja i Ivan su inače u vezi već pet godina, a njihova ljubavna priča daleko je od očiju javnosti, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanović nije često pričao o svom privatnom životu, pa ni o devojci Anji, ali je svojevremeno priznao da je ona pravi heroj, jer kako je rekao, njega nije nimalo lako trpeti.

“Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju – iza sebe imam brak, ćerku… Sve to i te kako utiče na vezu”, rekao je svojevremeno voditelj.

Ona je rodom iz Topole, a domaći mediji još tada su pisali o svakom koraku njihove veze – ili barem o onome što su uspevali da saznaju. Tako je svojevremeno u jednom tabloidu izašao tekst o tome da je Ivanović upoznao roditelje svoje devojke već posle par meseci veze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Sam voditelj nije puno govorio o svojoj izabranici.

Svojevremeno je, dok je još snimao emisiju u svom stanu, takozvano “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, u razgovoru za jedan domaći portal izjavio da njegova izabranica nije uvek u publici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

“Ponekad je u publici. Nije uvek. Bila je nekoliko puta. Sakrio sam je od vas namerno. To ne krijem. Krijem nju, ne krijem to da sam je sakrio”, rekao je Ivanović tada.

Na leto 2019. godine, objavio je video sa godišnjeg odmora, na kojem se iz pozadine mogla videti njegova izabranica. Ona je tada sedela na vrhu brodića, odmarajući u nežnoj, beloj haljini.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar