Foto: E-Stock/Stefan Filipovic

Ćerka Nenada Kneževića Kneza,Ksenija koja je članica grupe "Hurricane" ove godine trebalo je da predstavlja Srbiju na Evroviziji, zajedno sa ostatkom grupe, ali u tome ih je sprečila pandemija koronavirusa.

„Mnogo nam je virus osujetio planove. Jedva smo se navikle na taj brzinski tempo, bukvalno nismo stale što se tiče Beovizije, pa zatim i pripreme oko Evrovizije koja se na kraju nije ni održala, barem ne na način koji smo navikli, nastupi, putovanja probe i onda odjednom ništa, sve je stalo na mesec i po dana. Ali sada se sve vraća u normalu. Još uvek se ne zna da li ćemo mi da predstavljamo Srbiju sledeće godine, odluka nije na nama, ali sve ukazuje na to da smo mi predstavnici i sledeće godine“, rekla je Ksenija za IDJTV.

Ksenija je krenula očevim putem i počela da se bavi muzikom, a on ističe da nije bio strog otac i da je veoma ponosan na svoje ćerke Kseniju i Andreu.

„Vrlo je odgovorna i savesna osoba i jako zrela u svakom smislu. Čak nije bilo potrebe ni da budem strog otac… Trudio sam se da ih izvedem na pravi put i pošto sam dosta toga prošao u životu, trudio sam se da prenesem na njih, da ne prave iste greške koje sam ja pravio“, rekao je Knez.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)