Foto: Miomir Milić/Promo

Pevačica Katarina Grujić je, nakon ukidanja vanrednog stanja, vredno radila na novim pesmama koje će pokloniti svojoj vernoj publici, a jedna od njih ugledala je svetlost dana. U pitanju je numera pod nazivom "Neću da se muvam", za koju je Katarina snimila i spot, a koji je uvertira u njen novi album koji će uskoro objaviti. Koliko je Katarina profesionalac govori i činjenica da je, zbog spota, završila sa opekotinama na ruci.

Naime, Katarina je, kao i uvek do sada, želela da njenu pesmu prati jedinstveni video zapis u režiji poznatog fotografa i reditelja Miomira Milića, te je u ovom spotu korišćena pirotehnika. U jednom trenutku, plamen baklje je zakačio njenu ruku, te je pevačica zadobila opekotine, koje su odmah sanirane na jednoj privatnoj klinici.

PROČITAJTE JOŠ

– U jednom trenutku, dok je trajalo snimanje, ja sam samo osetila neverovatnu vrelinu i čula kako neko iz ekipe viče „Pazi!“ i tada sam videla da mi je plamen baklje uhvatio deo garderobe! Srećom, brzo smo svi odreagovali, odmah sam otišla na klinku da se to sanira, tako da imam lakše opekotine koje sada mažem melemom, tako da neće ostati ožiljak. Svakako, radujem se što smo snimanje spota uspešno priveli kraju jer verujem da će ova pesma postati pravi letnji hit za sve one koji ovog leta žele da uživaju u slobodi. Dragi moji, moja poruka za ovo leto je jasna: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Za sve one koji vole slobodu, žurke, sunce, koktele… Ili se možda plaše korone Uživajte – poručila je Katarina kroz smeh.

A kako ovaj spot izgleda i pesma zvuči, možete pogledati u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar