Katarina Grujić na nastupu kolege: Imam povoda za slavlje

Showbiz 19. jun. 202018:29
Podeli:
Katarina Grujić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Otkako je ukinuto vanredno stanje u Srbiji, pevačica Katarina Grujić ukoliko ne peva na svom nastupu uživa u provodu na svirci nekog od njenih kolega.

Ona je nedavno izašla sa drugaricama na jedan prestonički splav gde se uz pesmu Saše Matića provodila do ranih jutarnjih sati.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se pevačica najčešće može videti u uskim haljanama koje ističu njenu figuru, ovog puta Katarina je bila u pantalonama i sakou sa animacijom leoparda, koji je skinula kada se atmosfera na splavu toliko zagrejala, da je ostala u kratkoj majici. Sa društvom je sve vreme nazrdavljala i dizala čašu uvis, a kako noćima nije spavala zbog svojih nastupa, pitali smo je šta je motiviše da izlazi kada ne mora da radi.

„Volim da izlazim. Šta ću kad moram, ne stajem sa slavljima. Od mog rođendana uvek imam neki povod. Bolje da je tako nego da sedimo kod kuće i ne znamo šta ćemo sa sobom“, poručila je pevačica.

Inače, Grujićeva je pre nekoliko dana snimila spot za novu pesmu pod nazivom „Neću da se muvam“, za koju kaže da je pun pogodak i najbolja u dosadašnjoj karijeri.

Katarina Grujić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar