Katarina Grujić: Ne mogu da se zabavljam sa nekim ko ne radi

Showbiz 06. jun. 202023:18
Podeli:
Katarina Grujić Foto: Miomir Milić

"Muškarac treba da radi jer sam i ja osoba koja radi već 10 godina i ne znam šta bih radila od sebe da sedim kući i ne radim ništa. Mislim da muškarac treba da radi i za 5.000 i za 20.000 dinara. Potpuno je nebitno. Ne treba da ima milione, samo neka radi i ima radnu naviku, poručuje pevačica Katarina Grujić, koja je sinoć u Subotici održala svoj prvi natup posle korone, dok će noćas zapevati na beogradskom splavu "River".

 

Budući da je prošle noći radila, pevačica je kao pravi profesionalac pre večerašnjeg nastupa posetila svog frizera i šminkera, kako bi i pred beograskom publikom zablistala.

Ekipa portala Nova.rs posetila ju je u studiju za šminkanje kod Bojana Vukadinova i porazgovarala sa njom o aktuelnim tema.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da Katarina svoju privatnost ne želi da iznosi u javnost, ona je otkrila samo kakav muškarac mora biti da bi je osvojio, jer ne krije da je ranije izdržavala neke od momaka.

„Neke i jesam izdržavala. Muškarac treba da radi jer sam i ja osoba koja radi već 10 godina i ne znam šta bih radila od sebe da sedim kući i ne radim ništa. Mislim da muškarac treba da radi i za 5.000 i za 20.000 dinara. Potpuno je nebitno. Ne treba da ima milione, samo neka radi i ima radnu naviku“, rekla je pevačica, koja pored pevanja razmišljala o još nekom dodatnom biznisu.

Ostatak razgovora sa Katarinom Grujić pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar