Foto:Grand; Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša iznela je svoj stav o slučaju finaliste "Zvezda Granda" Sadika Hasanovića, kojeg mnogi osuđuju zbog činjenice da je član grupe "Sateliti" koja je pesmom slavila ubistva Srba u Kravici.

PROČITAJTE JOŠ

„Vidim, digla se frka oko ovog malog Sadika – mediji, narodi itd. I stvarno, klinac koji peva o ubijanju i slika se sa ubicama treba da podnese packu jer mora da shvati grešku. Veličati ubice je katastrofa pogotovo što je neko klincu objasnio da u tome nema ničeg pogrešnog! Ali bih molila srpske medije da ne talasaju previše, pogotovo ne javne ličnosti, koje ovde pevaju pesme o Mladiću, a ovamo tobož osuđuju ovog klinca. Znači naš kad ubija onda je to okej, onda je heroj, branilac i okej je pevati pesme o njegovim krvavim podvizima, a njihov kad ubija je zločinac strašno je slikati se i pevati mu? Je l’?“, započela je Jelena.

Karleuša je istakla da joj je mržnje preko glave i da je „guše“ priče o ratu.

„S*** mi se od vaše mržnje, od vaših ratova, od vaših Mladića i Nasera!!! Aman bre, dokle? 2021. je bre! Ne trujte nevinu decu koja nisu zaslužila da budu zatrovana mržnjom! Ovde bre imate pevačice koje svojim unucima daju ime ratnih zločinaca i za prvi rođendan im pevaju o Mladiću! I ko je osudio? Niko!Ovaj Sadik nikoga nije ubio i sigurna sam da neće. Sigurna sam da svoje greške ponoviti neće jer je dobio žestoku packu! Ali vi narode? Dokle, bre, vaša mržnja?! Ja sam ovom zemljom, ovim prostorima, ovom mržnjom, duboko razočarana! J**** vas sve zajedno ratni zločinci svih nacionalnosti! Eto to vam ja želim! I ne trujte više decu! P**** vam materina! Dabogda sva deca sa Balkana pobegla daleko odavde, da ne slušaju više o ratu“, napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/karleusastar

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (26)