Šta će žiri „Zvezda Granda“ raditi do nove sezone

Showbiz 01. jul. 202118:29
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon dve godine, koliko je trajala 14. sezona "Zvezda Granda", finale je održano protekle subote. Publika je SMS glasovima odabrala pobednika Mahira Mulalića iz Bosne, čiji je mentor bila Marija Šerifović.

Kako redakcija „Nova“ saznaje, žiri će ovo leto provesti radno, a malo vremena će naći i za odmor van Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„S obzirom na to da se zbog situacije sa koronavirusom nije nastupalo više od godinu dana, a da su nedavno popustile epidemijske mere, pevačima su ugovoreni koncerti. Konačno će svi članovi žirija raditi nakon podužeg prinudnog odmora. Nastupi su im zakazani do kraja leta, a slobodne dane iskoristiće za boravak na nekoj egzotičnoj destinaciji jer su se uželeli i putovanja“, rekao je naš dobro obavešten izvor.

Ana Bekuta je na finalu „Zvezda Granda“ potvrdila ovu informaciju.

Ana Bekuta
Foto: Nova.rs/video

„Leto ću provesti radno. Znate šta, dosta smo odmarali, dosta je bilo izležavanja. Uželela sam se publike i putovanja. Možete misliti, ja kojoj je svega bilo preko glave. Srećna sam što se sve vraća u normalu“, rekla je Ana za „Nova“.

Zvezde granda finale Aleksandar Milic Mili Snezana Djurisic
Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić Zvezde granda finale Foto:Screenshot/TV Prva

Slično nam je potvrdio Đorđe David i Snežana Đurišić, dok će Mili nastaviti da radi s finalistima u studiju, a kasnije će s porodicom otići na odmor.

Aleksandar Milić Mili, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Aleksandar Milić Mili Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Odmah posle finala pobednik će da dobije pesmu, možda čak i prva tri. Taj album sam ja radio, ima različitih žanrova. S pobednikom ću da radim odmah, a premijera tog albuma će, mogu ekskluzivno da najavim, biti u septembru“, ispričao je Mili za „Nova“.

Jelena Karleusa
Jelena Karleuša Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša u predstojećem periodu ima nekoliko zakazanih nastupa u Srbiji i regionu, nakon čega će se, kao i obično, uputiti na jednu od omiljenih egzotičnih destinacija s ćerkama i suprugom Duškom Tošićem.

Bosanac izostao s finala

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poznati muzičar Dragan Stojković nije došao na finale sezone, jer se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini zbog drugih poslovnih obaveza. Naime, on je imao zakazanu sednicu tamošnje organizacije muzičkih autora, čiji je dugogodišnji član. Iako je na razne načine pokušao da odloži sastanak, to je bilo nemoguće.

Komentari

Vaš komentar