Kako praviš selekciju selfija? Bojana Novaković nastavlja da proziva ministarku

Showbiz 15. sep. 202113:21
Podeli:
Bojana Novaković i Zorana Mihajlović
Bojana Novaković i Zorana Mihajlović. Foto: Vesna Lalić, Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Glumica i aktivistkinja Bojana Novaković nastavlja da putem svog Instagram naloga proziva ministarku Zoranu Mihajlović. U svojim najnovijim objavama, Novaković je posprdno komentarisala fotografije koje ministarka objavljuje na svom profilu.

Naime, Mihajlović je na svom Instagramu objavila osunčani selfi kojim je najavila da je „organizovana prva velika konferencija o obnovljivom izvoru energije“. Novaković je ovu fotografiju iskoristila kako bi se našalila sa ministarkom na Instagramu.

„Zoki, kako praviš selekciju selfija kada biraš sličice za profil? Ova je baš baš kao professional parliamentary solar energy vibes, pa me interesuje je l to kao instiktivno imaš talenat za slekeciju po temama ili si negde naučila? Mogla bih i ja da naučim ako možeš da me savetuješ“, napisala je Novaković uz fotografiju Zorane Mihajlović.

Foto: Instagram/bojnovak

Glumica i aktivistkinja je potom napravila skrinšot Instagrama Zorane Mihajlović, te je nastavila da se šali sa njenim izborom fotografija, a ponovo je „potkačila“ i zbog fotografije kojom je pokušala da ukalja ekološke proteste prošlog vikenda.

Foto: Instagram/bojnovak

„Takođe Zoki, nemoj da dozvoljavaš ovim hipster eko-aktivistima koji piju vodu tokom leta da ti kvare estetiku profila. Skidaj ovaj post, kvari tematiku“, dodala je Novaković.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo nije prvi put da je Novaković javno prozvala Zoranu Mihajlović.

Nakon održanog ekološkog ustanka početkom aprila ove godine, u kojem je na hiljade građana protestovalo protiv dolaska kompanije Rio Tinto i sve većeg zagađenja i uništavanja životne sredine u Srbiji, oglasila se i ministarka Zorana Mihajlović, koja je ovaj protest nazvala političkim, a ubrzo nakon toga, stigao je odgovor i od glumice Bojane Novaković, koja je i ranije podržala ustanak.

Novaković je tada zatražila od Mihajlović da prestane da politizuje građanski protest i zamolila rukovodstvo SNS da prestane da „izmišlja“. Istakla je da u njihovom aktivizmu nema politike i zamolila je da to prenese svojim šefovima.

BONUS VIDEO: Hronologija ekološkog ustanaka u Beogradu 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar